Все категории
Добавить товар

Захисний крем для обличчя spf 35+

240 грн
Описание

Це багатофункціональний продукт, який зволожує і насичує шкіру потужним комплексом вітамін, мінералів і унікальних мікроелементів, відбілює і омолоджує дерму. Засіб попереджає фотостаріння, пігментацію і сонячні опіки, вирівнює тон епідермісу, робить шкіру обличчя пружною і сяючою.

🌿Переваги дії:
▫️Сильний захист. Крем має високий фактор захисту -SCREEN 35 + SPF PA +++, який поглинає ультрафіолет завдяки активним нейтрализующим компонентів в складі крему.
▫️Захищає епідерміс від негативного впливу сонячних променів, попереджає сонячні опіки, почервоніння, лущення, висипання і подразнення внаслідок тривалого перебування на сонці.
▫️Дбайлива дія. Крем не тільки створює на шкірному покриві захисну плівку від УФ-впливу, але надає делікатний догляд. Він інтенсивно насичує і тонізує шкіру, прибирає надлишки жиру, нейтралізує запалення і подразнення, вирівнює тон шкіри і освіжає колір.
▫️Антивіковий ефект. Мікс вітамінів і антиоксидантів запобігає утворенню вільних радикалів, які викликають старіння шкіри. Відновлюють природний захист шкіри від негативних зовнішніх подразників, вітру і морської води. Попереджає появу патологічних процесів шкіри, вікової пігментації. Активує синтез власного колагену, еластину і гіалуронової кислоти. Прибирає вікові зміни шкіри.
▫️Оздоровлення. Склад крему відновлює клітинний баланс, активно стимулює клітини до біологічного відновлення, завдяки високій концентрації рослинних екстрактів.
▫️Сонцезахисний крем відрізняється високою водостійкістю, не викликає алергічних реакцій, підходить для будь-якого типу шкіри і будь-якої вікової категорії.

45 ml

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Антивозрастное
Продавец
bag_only4you
bag_only4you
Супер-продавец
Киев
83% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?