Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі з колоїдним золотом та муцином равлика, eyenlip, gold & snail...

395 грн
Описание

Гідрогелеві патчі з колоїдним золотом та муцином равлика, EYENLIP, Gold & Snail Hydrogel Eye Patch – швидкий відновлюючий засіб для шкіри навколо очей, що забезпечує активну її регенерацію та запобігає появі дрібних зморшок. Продукт усуває втомлений вигляд, повертає шкірі пружність та еластичність, а також робить погляд свіжим та молодим.

Колоїдне золото є ключовим компонентом у складі цього продукту. Речовина ефективно підтягує шкіру, повертаючи їй пружність та еластичність. Активна формула компонента бореться зі зморшками, максимально розгладжуючи всі нерівності рельєфу. Завдяки колоїдному золоту шкіра набуває однорідного матового відтінку.

Муцин равлика запускає процес прискореного синтезу еластину та колагену в клітинах, зменшує глибину мімічних зморшок та розгладжує нерівності шкіри. Компонент є природним захисником від впливу УФ-променів та інших негативних факторів. Засоби з муцином равлика активно застосовуються для відновлення шкіри від пошкоджень, і навіть попередження рубців і шрамів.

Зелений чай є природним тоніком, що надає шкірі освіжаючий ефект. Екстракт зеленого чаю здатний активізувати обмін речовин, внаслідок чого твоя шкіра навколо очей набуде здорового, сяючого тону.

Алое вера – це натуральний антисептик, який можна сміливо прийняти до роздратованої та пошкодженої шкіри. Він знімає запальний процес та усуває почервоніння обличчя. Екстракт алое, проникаючи в епідерміс, зволожує та глибоко живить шкіру, і водночас пригнічує активність шкідливих бактерій.

Регулярне застосування патчів з колоїдним золотом і муцином равлика – відмінний антивіковий засіб, який може використовуватися для швидкого відновлення шкіри під очима, а також як профілактика вікових змін.

Застосування:
Відкрий упаковку, дістань патчі за допомогою лопатки та нанеси їх на попередньо очищену та тонізовану шкіру під очі. Зачекай 30 хвилин, після чого патчі можна знімати.
60 шт.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?