Все категории
Добавить товар

Jmsolution derma care centella repair capsule mask успокаивающая маска с центеллой

56 грн -4% 54 грн
Описание

Термін 08.2024
Заспокійлива маска з азіатською центеллою для чутливої та проблемної шкіри JMSolution Derma Care Centella Repair Capsule Mask має гіпоалергенну натуральну целюлозну основу яка щільно прилягає та «постачає » активні компоненти есенції в найглибші шари дерми. При регулярному застосуванні ефективно бореться з існуючими та запобігає появі «свіжих» висипань, загоює рани/мікротріщини, робить менш помітними рубці, шрами, постакне, підвищує імунітет шкіри.

Активні компоненти:
-екстракт центелли азіатської
-мадекасосид
-кераміди
-бетаїн
-пантенол
-лецитин

Derma Care Centella Repair Capsule Mask не містить агресивних синтетичних добавок, не викликає алергічних реакцій на шкірі, може використовуватися як регулярний/експрес догляд за проблемною та чутливою шкірою.

-Комплексно оздоровлює проблемну та покращує стан чутливої шкіри.
-Допомагає забути про існуючі та перешкоджає появі нових запалень.
-Делікатно видаляє мертві клітини, очищує та звужує пори, вирівнює тон/мікрорельєф обличчя, усуває постакне (шрами, рубці, застійні плями).
-Омолоджує, надає шкірі природного здорового сяйва, робить її гладенькою та приємною на дотик.

Спосіб застосування: розгорніть маску, покладіть на обличчя і розгладьте, розганяючи бульбашки повітря. Залиште на 15-20 хвилин, після чого зніміть. Залишки сироватки вбийте подушечками пальців в шкіру. Маска найбільш активна після очищення обличчя і обробки його тонером.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?