Все категории
Добавить товар

Янтарная пудра для лица, тела и для настоек

175 грн
Описание

Бурштинова пудра (подрібнений бурштин, янтарний порошок, бурштиновий скраб) є 100% природним українським бурштином, не підданим хімічним і тепловим обробкам.
Янтарна кислота, яка міститься в даному порошку, не тільки регулює процеси, а й реставрує втрачені раніше функції, відновлює у млявих та відмираючих тканинах життєві процеси. Крім того, янтарна кислота має і такі ефекти, як актопротекторний і противірусний.

Янтарна пудра застосовується для регулярного догляду за шкірою обличчя, голови, шиї та тіла спеціального енергетичного масажу та у вигляді присипки. При кровоточивості ясен її рекомендують додавати до зубної пасти. - маска-масаж для обличчя, - пілінг шкіри всього тіла, - антицелюлітна підготовка проблемних зон, - янтарно-медовий пілінг.

Спосіб застосування у вигляді маски-пілінгу для обличчя, шиї та області декольте: 1-2 чайні ложки янтарної пудри змішайте з 1-2 ст. ложками кип'яченої, теплої води. Можна додати трохи рідкого крему, щоб було легше розвести. На попередньо очищену та вологу шкіру обличчя та шиї нанесіть підготовлену маску тонким шаром. При сухій шкірі залиште маску на 5-10 хвилин, нормальної і комбінованої шкіри на 10-15 хвилин, при жирній на 15-20. Після закінчення змоченими водою пальцями акуратно проведіть пілінг круговими рухами. Після цього змийте теплою водою. На завершення процедури нанесіть на шкіру обличчя та шиї живильний крем.
Використовуйте янтарну маску 2-3 рази на тиждень, при яскраво виражених вікових змінах шкіри – щодня. Рекомендований курс – 15 – 20 процедур.
Завдяки неповторним біохімічним і енергетичним властивостям бурштину, дана маска є універсальною і дозволяє досягти приголомшливих результатів за гранично короткий термін: - глибоко очищає шкіру, сорбуючи забруднення, піт, надлишок шкірного сала - збагачує клітини киснем і виводить токсини шкіри - тонізує і нормалізує енергетичні процеси в клітинах - усуває набряклість, пігментні плями і судинні сіточки - зміцнює капіляри, освіжає колір обличчя - бореться із запальними процесами, нейтралізує мікроби та віруси - усуває наслідки вугрової висипки, герпесу - знімає систему. Регулярне застосування бурштинової косметичної маски дає стійкий омолоджуючий та оздоровлюючий ефект.

Також можна застосовувати настоянку з бурштинової пудри для розтирань при простудних захворюваннях, ревматизмі, бронхіті, трахеїті і болі в суглобах, а також зони щитовидної залози.

Ціна вказана за вагу 50 г.

При покупці від 500 грамів, вартість 2 грн/1 грам

Також є в наявності янтарна крихта вартістю 3 грн/1 грам та янтарний пісок вартістю 3 грн/гр

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Антицеллюлитные Тонизирующее

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?