Все категории
Добавить товар

Косметична блакитна глина з розмарином і екстрактом шавлії

20 грн -10% 18 грн
Описание

Властивості блакитної глини роблять її ідеальним засобом для догляду за проблемною, жирною і в'янучої шкірою. Вона добре відновлює шкірні покриви, оновлює клітини шкіри, очищає, освіжає і надає стійкий ефект ліфтингу.

Спосіб застосування

1. Косметична маска: в невеликої ємності (бажано неметалевої) змішайте глину з теплою водою до консистенції густої сметани, нанесіть рівномірним шаром на очищене обличчя, через 10-15 хв. змийте теплою водою і при необхідності нанесіть зволожуючий крем

.2. Догляд за шкірою голови і волоссям: приготуйте косметичну маску (див. П. 1), нанесіть масажними рухами на шкіру голови і надіньте утеплюючий ковпак на 15-20 хв., Після чого змийте теплою водой

.3. Догляд за тілом (глиняні ванни): глиняні ванни допомагають в боротьбі з целюлітом, висипом вугрів на тілі, знімають свербіж, омолоджують і підтягують шкіру, курс 10-12 ванн.
Для приготування ванни розведіть 100-150 г глини в воді, щоб вода стала каламутною, прийміть ванну 20-30 хв., Після ванни сполосніть тіло теплою, а потім прохолодною водой.4. Догляд за тілом (обгортання): Обгортання покращує обмін речовин, прискорює оновлення клітин, виводить шлаки, насичує шкіру корисними речовинами.
Приготуйте косметичну маску, нанесіть її на проблемну ділянку тіла, оберніть плівкою для створення ефекту сауни і відпочиньте під пледом 1 годину. Потім змийте глину теплою водою.

склад

блакитна глина, екстракт шавлії, екстракт розмарину.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Продавец
lili7772
lili7772
Супер-продавец
Сарны
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?