Все категории
Добавить товар

Some by mi, очищувальна пінка проти акне

500 грн
Описание

М´яка пінка, що очищає з кислотами

Об´єм: 100ml

М´яка пінка, що очищає з кислотами AHA, BHA, PHA - це косметичний засіб, який поєднує в собі зволожуючі компоненти і кислоти, завдяки чому він ефективно очищає шкіру, не роблячи її стягнуто. і сухoю. Він містить суміш різних кислот, завдяки чому косметичний засіб працює в багатьох напрямках: зволожує, очищає і регулює вироблення себума.

Основні компоненти:
саліциловая кислота (5000 ‰) - відлущує, очищає забиті сальні залози, запобігає появі вугрів, має протизапальні і антибактеріальними властивостями.екстракт чайного дерева (10 000 ‰) - володіє антибактеріальними властивостями, регулює роботу сальних залоз.центелла азіатськая (150 000 ‰) -герметизує кровоносні судини, підвищує їх міцність, покращує мікроциркуляцію, стимулює вироблення колагену, знімає запалення, є джерелом антиоксидантів.віск - робить шкіру еластичною і гладкою.м´ятне масло - має антибактеріальну, протизапальну і освіжаючу дію.каламін -заспокоює роздратування і зменшує свербіж.глюконолактон - зволожує і зменшує запалення, розгладжує шкіру.Дія продукту:
регулює роботу сальних залоз,очищає шкіру,розгладжує шкіру,запобігає появі вугрів,зволожує шкіру,заспокоює роздратування і запалення.Типи шкіри і недоліки шкіри, для яких цей продукт може бути корисним:
проблемна шкіра, акне,забруднена шкіра,жирна і себорейна шкіра,змішана шкіра,нормальна шкіра.Спосіб застосування:
Наносьте невелику кількість пінки на вологу шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей, обережно помасажуйте, потім змийте теплою водою.
Перед першим використанням виконайте тест на алергію. У нашому блозі є інструкція про те, як правильно зробити наш тест на алергію, в домашніх умовах.

Увага:
Не використовуйте продукт на пошкодженій шкірі.Якщо виникає роздратування, припиніть використання і зверніться до лікаря.Уникати потрапляння в очі (у разі потрапляння в очі ретельно промити водою).Зберігати в недоступному для дітей місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная Нормальная

Похожие товары