Все категории
Добавить товар

Тонік для жирної та комбінованої шкіри 500ml код: 219

1158 грн
Описание

Для комбінованої, жирної шкіри, зокрема з акне
рН 4,8

Опис

Для щоденного догляду вкрай необхідно очищати шкіру. Для людей із жирним і комбінованим типом шкіри потрібно використовувати тонік, який усуне зайвий блиск, а також забезпечить необхідним рівнем зволоженості.

Тонік для жирної та комбінованої шкіри від японської компанії Demax сприяє глибокому очищенню, водночас контролює водний баланс і не пересушує шкіру. Тонік надає контрольовану функцію під час вироблення шкірного сала, звужує пори та глибоко очищає їх. Засіб активно чинить антисептичну дію. Допомагає поліпшити загальний стан шкіри, має ніжний аромат, надовго дарує відчуття зволоженості.

Тонік є чудовим очисником, готує шкіру до нанесення макіяжу, надає свіжості.

Активний тонік для відновлення природного балансу шкіри покращує загальний стан шкіри, звужує пори та зменшує сальність Т-зони. Ефективно відновлює рН-баланс і водно-ліпідну мантію, проявляє виражену антибактеріальну та себостатичну дію.
Показання

Активний тонік для відновлення природного балансу шкіри покращує загальний стан шкіри, звужує пори та зменшує сальність Т-зони. Ефективно відновлює рН-баланс і водно-ліпідну мантію, проявляє виражену антибактеріальну та себостатичну дію
Активні інгредієнти

Азелаїнова та саліцилова кислоти, екстракти кори верби, цукрової тростини, олія чайного дерева, вітамін С
Застосування

Нанести невелику кількість тоніка на ватний диск, обробити обличчя, шию та зону декольте. Не змивати. Потім нанести сироватку та крем

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 500мл
Классификация:
Проффесиональная
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Антивозрастное
Продавец
olgaros1977
olgaros1977
Супер-продавец
Днепр
92% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?