Все категории
Добавить товар

Instytutum гідрофільна олія transforming melting cleanser , сонцезахисний крем...

3900 грн
Описание

Доглядова рутина має підбиратись індивідуально під потреби, але є 2 універсальні кроки, які потрібні ВСІМ, незалежно від проблеми та типу шкіри. Це очищення та сонцезахист. Вони потрібні всім і завжди, як обовʼязкові етапи догляду.

Чому це важливо?
80-90% видимих змін на шкірі – результат неправильного очищення та фотопошкодження.
За відсутності якісного очищення та сонцезахисту, шкіра пошкоджується, текстура стає нерівної, проявляються запалення та чутливість. Найчастіше це стається, коли очищувальний засіб є агресивним або недостатньо глибоко проникає в шкіру та залишає пори забрудненими. А також за відсутності належного сонцезахисту, що має забезпечити захист від негативного впливу сонячних променів на шкіру.

Чому саме очищення та сонцезахист від INSTYTUTUM?
- Гідрофільна олія Transforming Melting Cleanser — делікатне очищення, яке завдяки текстурі поєднується зі шкірною олією та глибоко проникає в пори, забезпечуючи очищення від бруду та макіяжу. А завдяки бакучіолу (природному безпечному аналогу ретиноїду), засіб забезпечує антиейдж-дію — розгладжує зморшки та попереджує появу нових, підвищує пружність шкіри.
- Сонцезахисний крем SUNSCRIPTION Dark Spot Defence SPF50 має у складі хімічні фільтри нового покоління, що дають максимальний захист від UVA/UVB променів без побічних ефектів. Також він прибирає найпоширеніший наслідок фотопошкодження — пігментацію, і на відміну від багатьох сонцезахисних кремів є комфортним для нанесення — не сушить, не скочується під макіяжем та живить шкіру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?