Все категории
Добавить товар

Пілінг-скраб may island secret pore clear powder scrub

23 грн
Описание

💛Пілінг-скраб для очищення пор із центеллою May Island Secret Pore Clear Powder Scrub - ефективний засіб для для глибокого очищення шкіри і пор від забруднень, пилу, сальних пробок і чорних цяток✔

Ціна 💱 23 грн

💚Пілінг скраб містить дуже маленькі абразивні частинки, тому м'яко впливає на шкіру, усуває старий поверхневий шар дерми, що складається з ороговілих клітин шкіри, при цьому не порушує гідро-ліпідний баланс, не виводить вологу з шкіри, а також не травмує її і не викликає лущення😍
💛Одним з головних компонентів пілінг -скрабу є екстракт з центелли азіатської- рослина з південних країн Азії, яке стало справжнім "бумом" в косметичній індустрії. Екстракт центелли на надає багатофункціональний вплив на шкіру:
➡відновлює водно-сольовий баланс, усуваючи застій води, який утворює набряклість.
➡оптимізує жировий баланс, впливає на роботу сальної секреції, усуваючи зайве вироблення шкірного жиру, надає шкірі матовий фініш.
➡розслабляє м'язи обличчя, знімаючи напругу, тим самим сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, заповнює нерівності мікрорельєфу, і звужує розширені пори.
➡очищує, покращує і вирівнює колір обличчя, нормалізує внутрішньоклітинні обмінні процеси, інтенсивно насичує шкіру киснем, покращуючи клітинне дихання та засвоює необхідні для шкіри компоненти.

✅ Підходить для усіх типів шкіри, навіть для найчутливішої. Рекомендується для тьмяної, пігментованої, проблемної шкіри з розширеними порами, що схильні до швидкого забивання.

💚✔Спосіб застосування:
🌿на очищену суху шкіру нанесіть пілінг-скраб масажними рухами, особливу увагу приділіть проблемним зонам (найчастіше Т-зона), уникаючи зони навколо очей та губ. Помасажуйте протягом 1-2 хвилин і ретельно змийте.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Зелёный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Продавец
vitabaranyk
vitabaranyk
Львов
50% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?