Все категории
Добавить товар

Мило алеппо оливкове

287 грн -38% 180 грн
Описание

Як і 2000 років тому, оливкове масло для мила Aleppo виготовляється вручну ✨ Охолоджене мило ріжеться срібним ножем, опечатується особливим штампом і укладається в стопки для остаточного дозрівання, яке триває близько року.
Таке мило, поклавши в затишне сухе місце, можна зберігати багато років 🙏🏼

Склад:
● Оливкова олія
● Рослинний гліцерин
● Вода

Способи і варіанти застосування:

🟢 Мило Алеппо рекомендовано для будь-якого типу шкіри, особливо воно корисне для сухої, чутливої, схильної до алергічних реакцій, запалень (в тому числі, при екземі), для ніжної дитячої шкіри.

🟢Дане мило можна використовувати для всіх частин тіла, в тому числі, для обличчя, голови, інтимних зон.

🟢Дуже корисним воно стає як засіб для гоління.

🟢Застосовуючи мило Алеппо як альтернативу шампуню, коріння волосся стають міцнішими, самі волосся набувають обсяг і силу, шкіра голови забезпечується вітаміном Е, зволожується, завдяки чому відновлюється природний ліпідний баланс, відбувається ефективна боротьба з лупою.

🟢Мило по Сирійському рецепту Алеппо відмінно очищає шкіру обличчя і одночасно зволожує її. Його рекомендують використовувати для нормалізації ліпідного обміну шкіри, при швидкому та надмірному виділенні шкірою жиру, для боротьби з акне, вуграми.

🟢Алеппо використовують також як маску для обличчя: попередньо потрібно змочити шкіру водою, потім масажними рухами нанести мило і втирати піну в шкіру. Залишити на кілька хвилин, а потім змити маску теплою водою за допомогою чистого спонжу або рушника, промокнути обличчя сухим рушником.

🟢З оливковим милом можна прати нижню білизну та дитячий одяг.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая Все типы
Продавец
nadja20
nadja20
Супер-продавец
Хмельницкий
72% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?