Все категории
Добавить товар

Есенція від чорних точок та висипань з вна-кислотою cosrx bha blackhead power liquid

600 грн
Описание

Есенція від чорних точок і висипань з ВНА-кислотою COSRX BHA Blackhead Power Liquid містить високу концентрацію бетаїну саліцилату, BHA-кислоти, яка усуває чорні точки і прискорює лікування акне, відлущує омертвілі частинки епідермісу, знезаражує, зменшує вироблення шкіри постакне.

Засіб відрізняється широким спектром впливу, допомагаючи позбавитися багатьох проблем шкіри і помітно оздоровити епідерміс вже після першого застосування:

✓ Усуває чорні крапки та очищає забиті пори, знижуючи ймовірність появи нових запальних процесів.
✓ Прискорює регенерацію клітин, призводить до швидкого загоєння невеликих ушкоджень.
✓ Відновлює природне сяйво шкіри та покращує її колір.
✓ Зволожує, проникаючи глибоко в шкіру та живлячи необхідними для повноцінного функціонування мікроелементами.
✓ Відлущує ороговілі клітини епідермісу, розгладжує поверхню шкіри, пом'якшуючи та тонізуючи її.

☝ Есенція не пересушує шкіру, навпаки, зволожує та пом'якшує. РН кошти – 4.5 – 5.5. Відрізняється щадним впливом і не викликає небажаного подразнення.

Основні компоненти есенції COSRX BHA Blackhead Power Liquid ретельно підібрані фахівцями та сприяють ефективному вирішенню проблем, пов'язаних із сухою шкірою, схильною до запалень:

- Betaine Salicylate (4% у складі) діє м'якше, ніж саліцилова кислота. Має кератолічні, протизапальні, антибактеральні, загоювальні властивості. Стимулюють відлущування ороговілих клітин шкіри і клітинне оновлення, надають антимікробну дію, нормалізують pH шкіри і роботу сальних залоз, освітлюють пігментацію, мають антиоксидантний потенціал.
- Гідролат кори білої верби (50% у складі) має бактерицидну дію, сприяє швидкому загоєнню пошкоджень та запалень. Звужує пори, стимулює оновлення клітин, очищає шкіру від відмерлих клітин, покращує стан шкіри та колір обличчя. Кондиціонує та відновлює бар'єрні функції шкіри.
- Ніацинамід стимулює творення церамідів та ліпідів. Діє як антиоксидант, посилюючи захисні властивості епідермісу, підвищує його тонус та еластичність.
- Гіалуронова кислота зволожує і пом'якшує шкіру, відлущує ороговілі клітини.
- Пантенол усуває почервоніння та запалення, заспокоює запалення.

При систематичному використанні засобу шкіра стане помітно здоровішою, покращає її колір, зникнуть запалення.

✅ Ідеальний для жирної/комбінованої проблемної шкіри.

⟹ Спосіб застосування: Після очищення нанесіть невелику кількість засобу точково, на проблемні зони або всю шкіру обличчя, уникаючи областей навколо очей і губ. Дочекайтеся повного всмоктування і починайте наступні кроки догляду. Якщо після нанесення есенції на все обличчя ви відчуєте печіння або інший сильний дискомфорт, змийте теплою водою через 4-5 хвилин після нанесення.

❗ Важливо! Почніть використовувати засіб з 1 разу на тиждень, щоб не спровокувати сильне подразнення шкіри. Поступово збільште кількість застосування до 2-3 разів на тиждень. Зверніть увагу, що невелике тимчасове подразнення шкіри після першого використання є нормою.
❗ Рекомендується використовувати засіб увечері. Якщо плануєте використовувати засіб вранці, то обов'язково скористайтеся сонцезахисним кремом з SPF не менше 30, щоб уникнути появи пігментації. Наступного дня також обов'язково використовуйте сонцезахисний крем.
❗ Не використовуйте разом з іншими продуктами з високою концентрацією вітамінів C або A, або іншими продуктами з AHA-/BHA-кислотами. Якщо ви хочете добитися швидшого ефекту, рекомендуємо використовувати один продукт вранці, а інший - увечері, або використовувати їх вранці і ввечері, але в різні дні.

⭐ Об'єм: 100 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл
Тип кожи:
Все типы

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?