Все категории
Добавить товар

Антикуперозна сироватка

358 грн
Описание

WOW ефект вже після першого використання – здорова і доглянута шкіра! Сироватка зменшує прояви підвищеної чутливості, еритроза (почервоніння) і куперозу, підходить для догляду за шкірою при розацеа, а також в період відновлення після лазерних процедур і пілінгів. Відновлює шкіру після негативного впливу ультрафіолету та інших агресивних факторів навколишнього середовища.

Унікальний біокомплекс з лікувальних рослин і вітамінів в складі сироватки:

нормалізує мікроциркуляцію, чинить дренажну і протизапальну дію, що дозволяє значно зменшити вираженість «судинної сіточки» і почервоніння шкіри
зміцнює стінки кровоносних капілярів, нормалізує їх проникність і підвищує еластичність, покращує обмінні процеси в клітинах шкіри
зволожує, тонізує і зміцнює шкіру, перешкоджає розвитку процесів старіння
Без барвників. «Зелений» консервант (сертифікат ECOCERT)

Активні компоненти: екстракт центелли азіатської (готу кола), гліцерин, танін, екстракти арніки, кінського каштана, гамамелісу, рускусу шиповатої, гінкго білоба, зеленого чаю, чорної смородини, чорниці, квіток хмелю, кореня женьшеню, виноградних кісточок, вітамін С (аскорбіл фосфат магнію), рутин, гіалуронова кислота, CM-Naringenin-Chalcone (Швейцарія), алантоїн, бета-глюкан.

Екстракт центелли азіатської (готу кола) – знімає запалення і почервоніння, загоює і відновлює епідерміс. Відновлює шкіру після агресивних косметичних процедур. Володіє активним anti-age впливом, за рахунок посилення синтезу колагену і гіалуронової кислоти. Нормалізує мікроциркуляцію, зменшує прояви куперозу. Використовується в складі комбінованих засобів при розацеа.

Екстракт рускусу шиповатого – зміцнює стінки, підвищує міцність капілярів, запобігаючи їх крихкість, покращує тонус. При лікуванні куперозу допомагає не просто зменшити видимі прояви, але впливає безпосередньо на причини проблеми.

CM-Naringenin-Chalcone (Швейцарія) – інноваційний швейцарський комплекс, на основі натуральних флавоноїдів (містяться в шкірці цитрусових і томатів). Має протизапальну і антиалергічну дію. Помітно заспокоює чутливість, зменшує почервоніння шкіри і прояви куперозу.

Об'єм 30мл

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
30 мл
Продавец
allakuzm
allakuzm
Супер-продавец
Клевань
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?