Все категории
Добавить товар

100% результат масло -активатор для росту вій і брів -повністю натуральний склад

138 грн
Описание

100% результат масло -активатор для росту вій і брів -повністю натуральний склад , без шкоди для здоров'я ——————————-
Відмінний засіб, при регулярному використанні якого, Ваші вії оживуть і пухнасто плескатимуть як крила метелика
. ✅🌟💛 Суміш для вій складається з таких інгредієнтів:. 🌟
✔️💛По-перше - це рицинова олія, яка є основою для суміші. Це найкраще що є для вій і вже її вистачило б для догляду за віями. ✨
✔️💛По-друге - суміш містить масляні екстракти ромашки та гінко-білоба. Обидві рослини, екстрактами яких збагатили суміш – це універсальні «рятувальники» на всі випадки життя про властивості яких відомо дуже багато. Ромашка гіпоалергенна, живить вії флавонідами і вітамінами, не створює подразнень для очей, адже деякі хвороби очей лікують промиванням ромашкового настою або екстракту. Екстракт гінко-білоба - зовсім унікальний навіть не косметичний, а фармацевтичний компонент.
✔️💛 По-третє - в суміш для вій додані ще деякі вітамінчики і активи, щоб потрапляючи в шкіру повік вони надавали стимулюючу на зростання вій вплив.
✔️💛Ретинол пальмітат та альфа токоферол - це вітамінний комплекс (А+Е), який також бере участь у стимуляції зростання вій, живить їх, запобігає ламкості, продовжує життєвий цикл. Результат - оксамитові та густі вії без необхідності нарощування.
✔️
Суміш для догляду за віями забезпечує ретельне очищення повік і вій від залишків косметичних засобів, пилу та поту, а потім - дбайливо живить і доглядає. 🌟

Суміш по догляду за віями краще наносити на ніч, щоб вії достатньо ввібрали в себеі компоненти, що насичують і живлять.

Ціна ☄️ 150грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?