Все категории
Добавить товар

Антикуперозна сироватка

379 грн
Описание

Wow ефект вже після першого використання – здорова і доглянута шкіра! Сироватка зменшує прояви підвищеної чутливості, еритроза (почервоніння) і куперозу, підходить для догляду за шкірою при розацеа, а також в період відновлення після лазерних процедур і пілінгів. Відновлює шкіру після негативного впливу ультрафіолету та інших агресивних факторів навколишнього середовища.

Унікальний біокомплекс з лікувальних рослин і вітамінів в складі сироватки:

нормалізує мікроциркуляцію, чинить дренажну і протизапальну дію, що дозволяє значно зменшити вираженість «судинної сіточки» і почервоніння шкіри
зміцнює стінки кровоносних капілярів, нормалізує їх проникність і підвищує еластичність, покращує обмінні процеси в клітинах шкіри
зволожує, тонізує і зміцнює шкіру, перешкоджає розвитку процесів старіння
Без барвників. «Зелений» консервант (сертифікат ECOCERT)

Активні компоненти: екстракт центелли азіатської (готу кола), гліцерин, танін, екстракти арніки, кінського каштана, гамамелісу, рускусу шиповатої, гінкго білоба, зеленого чаю, чорної смородини, чорниці, квіток хмелю, кореня женьшеню, виноградних кісточок, вітамін С (аскорбіл фосфат магнію), рутин, гіалуронова кислота, CM-Naringenin-Chalcone (Швейцарія), алантоїн, бета-глюкан.

Екстракт центелли азіатської (готу кола) – знімає запалення і почервоніння, загоює і відновлює епідерміс. Відновлює шкіру після агресивних косметичних процедур. Володіє активним anti-age впливом, за рахунок посилення синтезу колагену і гіалуронової кислоти. Нормалізує мікроциркуляцію, зменшує прояви куперозу. Використовується в складі комбінованих засобів при розацеа.

Екстракт рускусу шиповатого – зміцнює стінки, підвищує міцність капілярів, запобігаючи їх крихкість, покращує тонус. При лікуванні куперозу допомагає не просто зменшити видимі прояви, але впливає безпосередньо на причини проблеми.

CM-Naringenin-Chalcone (Швейцарія) – інноваційний швейцарський комплекс, на основі натуральних флавоноїдів (містяться в шкірці цитрусових і томатів). Має протизапальну і антиалергічну дію. Помітно заспокоює чутливість, зменшує почервоніння шкіри і прояви куперозу.

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
30 мл
Продавец
allakuzm
allakuzm
Супер-продавец
Клевань
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?