Все категории
Добавить товар

Відновлюючий анти-акне бустер psa liquid clarity

1190 грн
Описание

Бустер, створений, щоб проблемна шкіра отримала всі необхідні ресурси для перетворення. Продукт спрямований на усунення цілого комплексу естетичних недосконалостей: висипань, почервоніння, поствоспалітельной пігментації, «чорних крапок», помітних розширених пір. Комфортний і безпечний в застосуванні він ідеально впишеться в б'юті-рутину і відновить здоровий доглянутий вигляд шкіри!

лючові інгредієнти

2% BHA забезпечує ексфоліацію, очищає пори від надлишкового себума і забруднень, завдяки чому пори виглядають менш помітними, а шкіра – більш доглянутою і чистою.
1% бакучиол - рослинний антиоксидант, властивості якого можна порівняти з ретинолом. Бакучіол не викликає подразнень і дозволяє зміцнити шкіру, простимулювати процеси омолодження, освітлити тон і зменшити прояви акне і постакне.
2% цинк РСА балансує вироблення себума, сприяє тривалому зволоженню шкіри, зміцнюючи захисний бар'єр. Володіє анти-акне властивостями.
Екстракт вербової кори, який є природним джерелом саліцилової кислоти, має заспокійливі і протизапальні властивості, профилактирует і усуває висипання.
Масло чорного кмину - володіє антибактеріальними, протизапальними властивостями, завдяки чому демонструє високу ефективність у догляді за проблемною шкірою.
Також масло містить вітаміни А, В, з і незамінні жирні кислоти, що забезпечує відновлюючий, антивіковий і освітлюючий ефект.
Застосування
Бустер-третій крок у догляді. Наносьте засіб на обличчя і будь-які ділянки шкіри з висипаннями і плямами постакне після очищення і тонізації. Бустер може використовуватися окремо або змішуватися з есенціями, сироватками, кремами, маслами для посилення протизапального, освітлюючого і анти-акне ефекту. Використовуйте вранці та / або ввечері

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Увлажнение