Все категории
Добавить товар

Uzu японская сыворотка для роста ресниц eyelash serum by flowfushi 7 г

770 грн
Описание

🌿 🌿 🌿 UZU BY FLOWFUSHI Сироватка для вій Eyelash Serum (7 г)

UZU Eyelash Serum – це оновлена ​​версія сироватки від Flowfushi, яка була найбільш продаваним продуктом серед своєї категорії завдяки своїй ефективності та простоті використання.

Японія оригінал!

Нова сироватка для вій UZU, не тільки покращує кровообіг та обмін речовин у місці нанесення, але й має посилений зволожуючий та відновлюючий ефект. З 28 зволожуючими інгредієнтами для еластичної та зволоженої шкіри навколо очей.

Такі інгредієнти, як олігопептид, водорозчинний колаген, гіалуронат натрію та гліцерил глюкозид, швидко відновлюють вологу навколо очей та на віях. Ці інгредієнти, що кондиціонують, допомагають шкірі виглядати пружною і сяючою зсередини, створюючи ідеальне середовище для здорових вій.

🌿 Властивості :
зволожує; покращує кровообіг: відновлює; надає сяйва; регулює жирність; робить шкіру гладкою, свіжою та ніжною.

🌿 Спосіб застосування: 1-2 рази на день, після очищення обличчя, але перед використанням інших засобів догляду за шкірою, візьміть невелику кількість (розміром з рисове зерно на кожне око) на палець, потім нанесіть на повіки і вії. Його можна використовувати не тільки як сироватку для вій, але і як сироватку для всієї області навколо очей, включаючи брови.

🌿 Склад: вода, бутиленгліколь, пентиленгліколь, гліцерил глюкозид, піролідинілдіамінопірімідиноксид, Rh-олігопептид-1, Rh-поліпептид-11, біотиноїлтрипептид-1, октапептид-2, ацетилтетрапептод-3,2оліго 4 -Поліпептид-7, Пантенол, Гранатовий порошок, Екстракт квітів Trifolium Pratense (Конюшина), Гідролізований кератин, Розчинний протеоглікан, Мед, Розчинний колаген, Гіалуронат натрію, Гідролізований еластин, Глюкозилцерамід, Глюкозилцерамід, кт квіток Chamomilla Recutita, Альфа-глюкан, Гліцерин, Декстран, Лецитин, Цитрат натрію, Лимонна кислота, Акрилати, Алкілакрилатний кросполімер C10-30, Фосфат калію, Фосфат натрію, Карбомер, Динатрійфосфат, Хлорид ta, феноксиетанол

🌿 Не містить : силіконів, масел, парабенів, спиртів, синтетичних барвників, штучних ароматизаторів, мінеральних масел, поверхнево-активних речовин на нафтовій основі, УФ-розсіювальних агентів та глютена. І він гіпоалергенний.

🌿 Запобіжні заходи: при почервонінні, свербежі, роздратуванні після застосування припиніть використання засобу та проконсультуйтеся з лікарем-дерматологом.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, недоступному для дітей місці

Упаковка: 7 г
Вид продукції: сироватка для вій
Виробник: FLOWFUSHI, Японія

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • 7мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?