Все категории
Добавить товар

Двошарова масляна сироватка для обличчя shlan fong з синіми пептидами міді та ефірними...

1359 грн
Описание

Ця двошарова сироватка Shlan Fong – справжнє диво для вашої шкіри💫

🧪До її складу входять:
сині пептиди міді, ефірні олії лаванди, ромашки, гіалуронова кислота та вітамін Е.

⚗️Сині пептиди міді допомагають стимулювати природне вироблення колагену, сприяють зміцненню структури шкіри та зменшенню появи зморшок.

🌼Лаванда та ромашка - справжні скарби природи, відомі своїми заспокійливими та протизапальними властивостями. Ці ефірні масла допомагають зменшити почервоніння та подразнення.

💦Гіалуронова кислота - потужна
зволожуюча молекула здатна утримувати вологу в шкірі, роблячи її пружною та сяючою.

🧪Відомий як антиоксидантний вітамін, вітамін Е допомагає захистити шкіру від вільних радикалів та інших шкідливих впливів навколишнього середовища.

Ще в сироватці містяться ацетилгексапептид-8 і нонапептид-1.
Вони відомі своєю здатністю до зменшення зморшок і ліній, спричинених м’язовою активністю, використовуються для оточення м’язів обличчя, подібно до дії ботоксу, але без ін’єкцій❌💉

Незважаючи на те, що вона масляниста, у сироватки легка текстура, яка швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску.

🧖🏼‍♀️Після ранкового та вечірнього очищення і використання тоніка, візьміть невелику кількість подвійної есенції ( перед цим добре струсніть флакон) і нанесіть на обличчя м’якими рухами. Ніжно масажуйте до повного вбирання, а потім нанесіть зволожуючий крем або крем для обличчя та крем під очі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?