Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Гель-скатка для вмивання bioaqua 120г зволожуюча з екстрактом троянди

100 грн
Описание

Нові, зафольговані, є кілька штук, без картонних упаковок.
Гель-скатка для вмивання BIOAQUA 120г зволожуюча з екстрактом троянди

BioAqua Plant Extraction You Intoxicated Shower Exfoliator Rose - гель-скатка для обличчя з екстрактом троянди. Очищує і оновлює шкіру, відлущує ороговілі клітини, виводить токсини, заряджає тканини енергією та життєвою силою.
Активні інгредієнти
Мінеральна вода. Мінеральна вода інтенсивно зволожує шкіру, насичує цінними мікроелементами, знімає втому та стрес, заряджає енергією та життєвою силою.
Екстракт квітів шипшини. Збагачує шкіру безліччю вітамінів, бореться з віковими змінами, підвищує пружність та еластичність епідермісу, покращує колір обличчя, а також сприяє зміцненню захисної гідро-ліпідної мантії шкіри.
Гіалуронова кислота. Утримує молекули води, дозволяючи нормалізувати гідробаланс, запобігти зайвій втраті вологи, уберегти тканини від сухості, стягування, лущення та передчасного старіння.
DMDM Hydantoin. Цей компонент відрізняється потужними протизапальними здібностями. Він пригнічує патогенні грибки та бактерії, нормалізує мікрофлору, оберігає косметичний продукт від плісняви, заражень та забруднень.
Переваги використання
Глибоке очищення. Скатка збирає на обличчі всі забруднення і згортає їх у маленькі кульки, допомагаючи м'яко відполірувати шкіру, позбавити її від часток, що відмерли, і оновити її поверхню.
Відновлення. Скатка відлущує ороговілі клітини, завдяки чому відбувається посилений процес метаболізму, і старі клітини замінюються новими.
Матуючий ефект. Гель нейтралізує надмірну жирність, знижує вироблення підшкірного себуму, усуває неприємний жирний блиск, надає обличчю матовості та доглянутого вигляду.
М'яка дія. Гель не містить жорстких абразивних речовин, тому він дбайливо відлущує ороговілі клітини, не дряпаючи і не ушкоджуючи шкіру.
Захист. Пілінг допомагає активізувати природні захисні бар'єри клітин та посилити їхню опірність до зовнішніх впливів.
Видавіть трохи засобу та нанесіть на вологу шкіру. Додайте води та помасажуйте кілька хвилин, поки гель повністю не скачається у дрібні кульки. Після цього промийте обличчя водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • 120мл