Все категории
Добавить товар

Tiam my signature vita b5 toner увлажняющий тонер с пантенолом

550 грн -7% 515 грн
Описание

Зволожуючий тонер для обличчя із пантенолом TIAM My Signature Vita B5 Toner підвищує бар’єрні функції шкіри, перешкоджає випаровуванню вологи та зміцнює захисний шар, що оберігає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища. Підвищує щільність шкіри, загоює пошкоджені волокна епідермісу, розгладжує рельєф обличчя. Підтягує овал обличчя, перешкоджає появі в’ялості та обвисання, робить рельєф обличчя більш вираженим.

💠Головним інгредієнтом тонера є пантенол (10000ppm). Вітамін B5 (пантенол) має інтенсивну зволожуючу дію, має вологоутримуючі та пом’якшувальні властивості, а також ефективно заспокоює шкіру, зменшує свербіж та подразнення, усуває лущення, сприяє загоєнню ранок та різних пошкоджень.
💠Гіалуронова кислота та NMF (натуральний зволожуючий фактор) посилюють дію вітаміну В5, “закривають” вологу в шкірі і надійно оберігають її від зневоднення.
💠Пептидний комплекс сприяє відновленню пошкодженої шкіри, посилює її захисні функції, допомагає зберегти вологу.
💠Бетаїн – 100% рослинний компонент, що відноситься до класу амінокислот.
Рослинні ферменти містять комплекс поживних речовин та вітамінів, які допомагають у боротьбі зі старінням, покращують циркуляцію крові, а також вирівнюють та покращують текстуру шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри. Особливо для сухої, зневодненої та роздратованої шкіри.

Тонер без запаху та кольору, не містить олій. Не містить алкоголю та ароматів – зберігає комфорт навіть для чутливої ​​шкіри.
Тонер має консистенцію згущеної води, ефективно відновлює шкіру після вмивання твердою водою, моментально усуваючи стягнутість.

⭐180мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?