Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Purito тонер

720 грн
Описание

☘️Безспиртовій заспокійливий тонер з центелла азіатської PURITO Centella Green Level Calming Toner
✔️допомагає відновити нормальний рівень вологи в клітинах епідермісу,
✔️усуває сухість і зневоднення
✔️знезаражує і знімає почервоніння.

☘️Зволожуючий тонер абсолютно не сушить і не подразнює шкіру, а також утворює на поверхні епідермісу захисний бар'єр, який попереджає втрату вологи.

☘️Ефективно впливає на чутливу і суху шкіру, усуває лущення і відчуття стягнутості, має заспокійливу дію і прискорює загоєння запалень. Зміцнює судини і зменшує вираженість куперозу.
❗️Підходить всім типам шкіри, ат також чутливій та проблемній

☘️Тонер володіє свіжим натуральним трав'янистих ароматом і легкою водянистою консистенцією. Підходить для нанесення технікою "нашарування", для відновлення нормального рівня вологи і попередження зневоднення шкіри.

Додаткові діючі компоненти:

🟩Екстракт центелли азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має сосудоукрепляющее дію і зменшує купероз.

🟩Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.

🟩Гіалуронова кислота - створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.

🟩Екстракт портулаку - підвищує тонус шкіри, прискорює загоєння ранок і тріщин, стимулює регенерацію тканин, має детоксикуючу дію.

🟩Аргінін - це амінокислота, яка має ранозагоювальну і лікувальну дію, усуває недосконалості шкіри, зміцнює тургор і підвищує тонус епідермісу.

🟩Алантоїн - пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

99% складу засобу має ступінь безпеки 1 та 2 рівня EWG (Екологічна робоча група).

👌Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість тонера на шкіру м'якими рухами. Для сухої і збезводненої шкіри процедуру рекомендується повторити 2-4 рази.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Нормальная Сухая
Продавец
yurkesh235
yurkesh235
Луцк
45% выполненных заказов
Была