Все категории
Добавить товар

Безмасляный тонер purito centella unscented toner с центеллой азиатской

780 грн
Описание

Безмасляний тонер Purito Centella Unscented Toner зміцнює шкіру, захищає її від пошкоджень, ефективно заспокоює подразнення. Робить шкіру гладенькою і здоровою, захищає від впливу негативних чинників довкілля. Завдяки екстракту гамамелісу, що входить до складу засобу, тонер звужує пори і запобігає старінню шкіри.
Тонер не містить у своєму складі ефірних олій і не має жодного запаху, завдяки чому абсолютно нешкідливий навіть для найчутливішої шкіри, не викликає запалень і подразнень.
Екстракт центелли азіатської має унікальні оздоровлювальні та омолоджувальні властивості: покращує мікроциркуляцію, зміцнює капіляри. Мадекассосид, мадекасова кислота, азіатикозид, азіатикова кислота - унікальні речовини, які добувають виключно з центелли азіатської. Захищають шкіру від впливу зовнішніх негативних факторів, мають потужні протизапальні властивості, глибоко зволожують шкіру, стимулюють вироблення колагену, заспокоюють подразнення.
Пантенол регулює найважливіші клітинні процеси в шкірі, сприяє виробленню енергії, оживляє й омолоджує шкіру.
Гіалуронова кислота запобігає зневодненню шкіри, нормалізує найважливіші процеси життєдіяльності клітин, посилює метаболізм клітин, завдяки чому покращується тканинне дихання шкіри, а також прискорюється синтез колагену й еластину.
Екстракт гамамелісу чинить протикуперозну дію, зміцнює стінки капілярів, зменшує вираженість уже наявних капілярів, нормалізує водно-сольовий баланс, має освіжаючу, тонізуючу дію.
Екстракт портулаку ефективно бореться з наявними запаленнями, розгладжує зморшки, омолоджує і має антиоксидантну дію.
Тонер не містить у складі спирту, ефірних олій і підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: на очищене обличчя нанести тонер на шкіру легкими рухами, можна використовувати декількома шарами для більш глибокого зволоження.

200 мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • 200мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?