Все категории
Добавить товар

Відновлююча есенція для стайлінгу кучерявого та завитого волосся moremo curling...

799 грн
Описание

✓ Для кучерявого волосся, волосся, що в’ється
✓ Для волосся з біозавивкою
✓ Для волосся з хімічною завивкою
✓ Для волосся без об'єму
✓ Для волосся, що пушиться
✓ Для сухого волосся
✓ Для пошкодженого волосся
✓ Для фарбованого волосся
✓ Для натурального волосся
Відновлююча есенція - стайлінг Curling Essence S з гідролізованим шовком і кератином для кучерявого волосся, волосся, що в’ється, волосся з хімічною та біозавивкою сформує природний локон, допоможе зберегти завиток, надасть об’єму, запобігатиме пошкодженню, полегшить укладку. Волосся стане еластичним, більш живим і природнім, набуде блиску і пружності.
Після завивки волосся втрачає білок, ушкоджується, знижується його еластичність, кучеряве волосся через свою структуру більш схильне до пошкоджень, потребуює додаткового живлення і зволоження. Це ускладнює укладку і догляд за таким волоссям.
Есенція Curling Essence S - це і живлення, і укладка для кожного завитка, вона забезпечить білками і вологою зсередини + масляне глянцеве покриття для природного блиску і захисту від негативного впливу зовнішніх факторів.
Переваги:
✓ Догляд, захист та укладання одночасно
✓ Формує природний завиток
✓ Відновлення внутрішньої структури та формування глянцевого покриття
✓ Запобігає пошкодженню
✓ Без відчуття липкості після використання
✓ Не обтяжує
✓ Незмивний догляд
✓ Рівномірно вбирається
✓ Легко використовувати
Ключові інгредієнти:
П'ять видів натуральних рослинних масел: олії виноградної кісточки, абрикоса, макадамії, кісточок аргани, каноли – для блискучого покриття та захисту волосся.
Амінокислоти з рису, пшениці, сої та вівса, гідролізовані кератин та шовк заповнять пошкодження у волоссі, живитимуть його зсередини, прибератимуть пухнастість.
Екстракти гранату, інжиру, плодів шовковиці, гінкго – для живлення волосся.
Аромат: фруктовий, квітковий. Верхня нота – персик, яблуко, середня нота – троянда, фіалка, базова нота – бурштиновий мускус.
Спосіб застосування: після миття голови промокніть волосся рушником, розподіліть невелику кількість есенції між долонями і нанесіть на волосся, забезпечуючи рівномірний розподіл, зробіть укладку на ваш розсуд.
Чим сухіше волосся, коли Ви наносите есенцію, тим сильніша фіксація і пружніші локони. Регулюйте кількість есенції та рівень сухості волосся при нанесенні по мірі використання. Регулюйте кількість есенції залежно від довжини та стану волосся.
Порада. Скрутіть волосся і зберіть у кулак, потримайте п'ять секунд. Це зробить локони еластичнішими.
Порада. Якщо волосся дуже сухе – використовуйте есенцію Curling Essence S з масляною есенцією Hair Essence Delightful Oil або з масляною сироваткою Hair Serum R.
Якщо волосся тонке та ламке – використовуйте есенцію Curling Essence S з протеїновою піною Whipped Cream Treatment W.
Якщо волосся дуже пошкоджене – використовуйте есенцію Curling Essence S з кондиціонуючою маскою Hair Treatment Miracle 2X.
Об'єм: 150 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары