Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Бальзам інтенсивний догляд для жирного волосся

222 грн
Описание

Бальзам з молочною кислотою, каоліном та антисеборейним рослинним комплексом пом’якшує та розгладжує волосся, не обтяжуючи його, надає блиск, запобігає появі сухих кінчиків. Ефірні олії тонізують та дарують приємний настрій. Підходить для щоденного використання.

Опис: Кондиціонуючі компоненти бальзаму ефективно доглядають за волоссям, надають йому об’єму та м'якості, полегшують розчісування, запобігають появі посічених кінчиків. Молочна кислота відновлює силу волосся, розгладжує його поверхню, надає блиску та шовковистості. Каолін та антисеборейний рослинний комплекс (сік алое, прополіс, екстракт петрушки, екстракт реп`яху, екстракт кропиви, екстракт соняшника, екстракт ногітка, екстракт звіробою) регулюють діяльність сальних залоз, зменшують їх активність, запобігають появі лупи та перешкоджають розмноженню шкідливих мікроорганізмів.

Застосування: невелику кількість бальзаму нанести на чисте мокре волосся відступаючи 3-5 см від коренів, розподілити по всій довжині волосся, залишити на 2-3 хв, ретельно змити теплою вод

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары