Все категории
Добавить товар

Маска - філлер для волосся та шкіри голови ampule water treatment miracle 100, об’єм 200 мл

849 грн
Описание

Маска - філер для відновлення волосся, від випадання волосся Ampule Water Treatment Miracle 100 - висококонцентрована поживна, зволожуюча процедура, забезпечить максимальну м'якість волосся, надасть кондиціонуючий ефект. Глибокий догляд за шкірою голови та максимальне живлення волосяних цибулин. Позбавить від свербіжу шкіри голови, сухості і лущення, зволожуючи і живлячи шкіру. Зробить Ваше волосся блискучим і доглянутим, шкіру голови здоровою, стимулюватиме ріст волосся.
Переваги:
✓ Догляд і за волоссям, і за шкірою голови
✓ Не містить силіконів
✓ Легко використовувати – всього 100 секунд для комплексного глибокого догляду за волоссям та шкірою голови
✓ Не потребує подальшого використання кондиціонуючих засобів
✓ Сприяє росту волосся
✓ Містить понад 80% натуральних рослинних інгредієнтів
✓ Містить поживні речовини замість води
✓ Успішно пройшов тестування на відсутність подразнень

Ключові інгредієнти:
- Олія Мicro Сica + три види зброжених олій: олія насіння камелії японської, олія авокадо та олія насіння моринги масленичної з високим вмістом активних інгредієнтів. Micro Cica Oil - це висококонцентрована мікро-масляна капсула для догляду за волоссям та захисту шкіри голови. Компоненти масла Cica, що забезпечують активний догляд та захист волосся, упаковані в капсули з мікрочастинок, швидко вбираються пошкодженим волоссям у шар кутикули, забезпечуючи глибокий догляд.
- Токоферол та лецитин – зволоження та поживні речовини для шкіри голови.
- Екстракт кореня маки - запобігання випаданню волосся та догляд за корінням волосся.
- Масло коноплі – має виражений захисний, регенеруючий та поживний ефекти, швидко вбирається, запобігає втраті вологи.
- Декспантенол, саліцилова кислота, L ментол – інгредієнти для полегшення симптомів випадання волосся.
L Menthol – це назва інгредієнта, який також називається Levomenthol – органічна речовина, яку виділяють з м'ятного ефірного масла, стимулює рецептори шкіри, антисептик, його охолоджуюча дія на шкірні рецептори дозволяє знизити подразнення та свербіж. Це один із інгредієнтів, який допомагає полегшити симптоми випадіння волосся, як заявляє FDA (Food and Drug Administration – Управління саннагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів).

Спосіб застосування: після миття голови шампунем нанесіть продукт за допомогою аплікатора на шкіру голови і волосся поки вони мокрі - при взаємодії з водою продукт стане кремоподібним. Помасажуйте акуратно шкіру голови і волосся, при необхідності додайте води, продукту, залиште на 100 секунд і потім ретельно змийте теплою водою. Підходить для щоденного використання.
Після використання кондиціонер НЕ потрібен.

рН 4,5 - 6,5

Об‘єм - 200 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары