Все категории
Добавить товар

Аргановое масло harems 100ml

750 грн
Описание

Арганова олія – чарівний еліксир природи
Арганова олія - ​​це рідкісна та цінна натуральна олія, яка століттями використовується в красі та догляді за шкірою. Це масло, отримане з плодів дерева Аргана на південному заході Марокко, вважається справжнім чарівним еліксиром для шкіри та волосся.
Арганова олія творить чудеса з волоссям. Живить, зволожує і зміцнює волосся. Відновлює посічені кінчики, надає блиск волоссю та усуває сухість шкіри голови. При нанесенні на волосся він забезпечує м’якість і гнучкість, а також робить волосся здоровішим і живішим.

Вона надзвичайно проста у використанні. її можна наносити на очищену шкіру або волосся. Візьміть кілька крапель арганової олії на долоню і нанесіть на шкіру або волосся легкими масажними рухами. Ви можете досягти найкращих результатів при регулярному застосуванні.

Арганова олія - ​​це цінна олія для догляду за шкірою та волоссям, яка є даром природи. Побалуйте свою шкіру та волосся його природною чистою формою, живіть та оновлюйте їх. Насолоджуйтесь красою та здоров'ям з аргановою олією.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл
Продавец
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавец
Киев
73% выполненных заказов
Была

Похожие товары