Все категории
Добавить товар

Капсули

308 грн
Описание

Містять у баночці мікс із 7 видів капсул, кожен з яких вирішує певну проблему. Ви можете використовувати такий комплекс для інтенсивного догляду за волоссям або, протестувавши, вибрати найбільш підходящі капсули для вашого типу волосся.

Червоні (4 шт) – для відновлення пошкодженого волосся – оздоровлюють, надають блиску, захищають. Містять у складі комплекс вітамінів А, С, Е, В5, олія жожоба, марокканська олія.
Фіолетові (4 шт) – для фарбованого волосся – зберігають колір фарбованого волосся, надають гладкості та сяйва. Містять марокканське масло, олія, олія сої, арганова олія, вітамін А і С.
Зелені (4 шт) – для сухого та січеного волосся – зволожують, склеюють кінчики, що січуться, глибоко проникають у структуру волосся, усувають сухість, попереджають ламкість. Містить олію насіння камелії, марокканське масло, вітамін В5.
Чорні (4 шт) – для темного волосся та захисту від сонця – посилюють блиск темного волосся, живлять та захищають від ультрафіолету. Містять олію кукуї, алое віра, марокканське та арганова олія.
Помаранчеві (4 шт) – для живлення ламкого волосся – глибоко живлять структуру волосся, зволожують, запобігають виникненню кінчиків, що січуться. Містять екстракт меду, екстракт женьшеню, вітамін Е.
Жовті (4 шт) – для живлення та блиску – глибоко живлять та зволожують волосся по всій довжині. Насичують корисними вітамінами, містять цілющий масляний комплекс, який запобігає сухості та виснаженню, робить волосся слухняним, гладким і блискучим. Містять алое віра, олія сої, марокканське масло.
Золоте (4 шт) – для ламкого і пористого волосся – живить і зволожує сухе волосся, робить його здоровим, блискучим і слухняним. Допомагають утримувати вологу, створюють захисний бар'єр на поверхні волосся, запобігають заплутуванню. Містять олію жожоба, алое віра, олію сої, марокканське масло, арганова олія.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
shop_...
Shop_dragon_sun
Киев
Была

Еще продаю

Похожие товары