Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Олія для волосся

349 грн
Описание

Чиста олія солодкого мигдалю холодного віджиму BEBAK, 30 мл

Опис товару

100%-во чиста олія солодкого мигдалю холодного віджиму багата на вітаміни A, B, E, цинк, магній та кальцієм, - саме те, чого потребує шкіра й волосся.
Дія олії на шкіру: зволожує, вирівнює тон, надає більш здорового та сяючого вигляду, очищає пори від залишків макіяжу, запобігає сухості епідермісу та утворенню тріщин, захищає від шкідливої дії сонячних променів, дає антивіковий ефект – завдяки вмісту вітаміну Е.
Дія олії на волосся: відновлює прядки, насичує вологою, «оживляє» та надає блиску, сприяє мінімізації втрати волосся, допомагає очистити шкіру голови від відмерлих клітин, запобігає появі лупи.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

Бренд
BEBAK

Вага
30 мл

Застосування

Спосіб застосування: Для зовнішнього використання наносити на волосся та шкіру масажними рухами. Попередньо провести тест на алергічну реакцію: нанести на зап’ястя та зачекати 10 хвилин. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі промити очі великою кількістю води. Зберігати в щільно закритій тарі в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Склад (INCI):

Олія солодкого мигдалю.

Стать
Унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары