Все категории
Добавить товар

Набір шампунь 50мл та кондиціонер 50 мл andalou naturals

200 грн
Описание

Набір для волосся шампунь 50мл та кондиціонер 50 мл австралійського бренду Andalou Naturals

Ціна набору 200 грн без торгу

Термін придатности до 01/01/2026.
Більшість органічних шампунів доволі складно використовувати економно, адже через відсутність традиційної агресивної миючої основи вони слабо піняться. Однак зволожувальний шампунь Andalou Naturals Argan & Sweet Orange Moisture Rich Shampoo - виняток із правила.
За допомогою мінімальної порції цього шампуню ви не лише чудово промиєте волосся, але й забезпечите йому зволоження і м´якість.
Екстракт солодкого апельсина надає локонам блиск, живить вітамінами та насичує вологою.
Арганова олія відома своїми відновлювальними властивостями.
Комплекс мінеральних і рослинних компонентів надає волоссю доглянутого здорового вигляду - через декілька місяців застосування шампуню ви не впізнаєте свою шевелюру!
Посічені кінчики зникнуть, волосся по всій довжині стане сильним, пружним і блискучим.
Насичений зволожуючий кондиціонер з аргановим маслом і маслом ши надає блиск і зволоження тьмяному, сухому і кучерявому волоссю. Він безпечний для фарбованого волосся, не містить силікону та сульфатів. Він містить глибоко зволожуючі олії аргани, авокадо, олію ши і вітамін Е, які розгладжують кінчики, що січуться, зволожують кучеряве волосся і підкреслюють локони, роблячи волосся м´яким і здоровим, не обтяжуючи його. Має свіжий цитрусовий аромат чистого солодкого апельсина.
Комплекс стовбурових клітин фруктів і арганова олія глибоко живлять і кондиціонують, а зволожуюча олія ши підтримує еластичність, робить волосся міцним і слухняним, зводячи до мінімуму появу кінчиків, що січуться, і пушіння. Результат - помітно м´яке, гладке волосся з дивовижним блиском.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Объем:
50 мл
Продавец
victorializa
victorializa
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары