Все категории
Добавить товар

Набор sheamoisture, шампунь 95 мл и кондиционер 95 мл

300 грн
Описание

Набір SheaMoisture, Curl & Shine шампунь 95 мл та кондиціонер 95 мл.
Ціна набору без торгу. Не ділю на окремі позиції.
Термін придатності шампуня до 11/12/2026
Термін придатності кондиціонеру д***************роблено в США.

Безсульфатний шампунь Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo та кондиціонер Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Conditioner - це легкий засіб для догляду за волоссям, який допомагає відновити і розгладити сухе волосся, не обтяжуючи його. Формула засобів з кокосовим маслом і екстрактом квіток гібіскусу миттєво пом'якшує і розплутує сухе, кучеряве волосся, насичує кучері та локони інтенсивним зволоженням, робить волосся гладким і блискучим. Містить шовкові протеїни та олію німа. Продукти відмінно справляються з кучерявими та хвилястими локонами, надає завиткам додаткову еластичність, робить їх ніжнішими, слухняними, що піддаються розчісуванню та укладанню. Результат – красиві, насичені і здорові локони.
Кокосова олія - зволожує та захищає волосся.
Екстракт квіток гібіскусу - підвищує еластичність волосся і зменшує його ламкість.
Не містить парабенів, фталатів, мінеральної олії та вазеліну.

Набір SheaMoisture, Ямайское черное касторовое масло шампунь 95 мл та кондиціонер 95 мл
Ціна набору без торгу. Не ділю на окремі позиції.
Термін придатності шампуня до 26/10/2026
Термін придатності кондиціонеру д***************роблено в США.

Безсульфатний очищуючий шампунь видаляє забруднення і глибоко зволожує і живить волосся. Містить масло ши, перцеву м'яту та яблучний оцет. Органічне масло ши глибоко зволожує, кондиціонуючи волосся та шкіру голови. Ямайська чорна рицинова олія містить відновлювальні Омега-кислоти, що сприяють здоровому зростанню волосся. М'ята перцева стимулює шкіру голови, тонізуючи її. Ідеально підходить для тих, хто регулярно фарбує, випрямляє волосся, робить хімічну завивку або термічне укладання, а також для натурального кучерявого, кучерявого і хвилястого волосся.

Незмивний відновлюючий кондиціонер пом'якшує і розплутує волосся, зменшуючи розпушування. Ідеально підходить для тих, хто регулярно фарбує, випрямляє волосся, робить хімічну завивку чи термічне укладання. Містить ямайську чорну касторову олію та сертифіковану органічну олію ши, яка сприяє зростанню та зміцненню пошкодженого або хімічно обробленого волосся.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл

Похожие товары