Все категории
Добавить товар

Маска для кучерявого волосся з олією каріте invidia botoplus kari

495 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска
Кілька примірників у наявності

Invidia BOTOPLUS Karite Mask маска для пористого та кучерявого волосся з олією каріте 200 мл

Маска з гіалуроновою кислотою та маслом ши BOTOPLUS Karite Mask від популярного італійського бренду Invidia розроблена спеціально для професійного догляду за сухим, пофарбованим, кучерявим і пористим волоссям. Склад на основі капілярів ботоксу сприяє глибокому зволоженню, пом'якшенню та живленню волосся. Чудово діє на пошкоджені барвниками, хлором і сонцем пасма. Маска гарантує регенерацію волосяної структури, повертає бажаний об'єм та натуральне сяйво. Засіб має накопичувальний ефект, тому результатом регулярного застосування стануть сильні та розгладженні пасма, повертається яскравий блиск та шовковистість.

Інгредієнти:

Гіалуронова кислота. Забезпечить потрібний рівень зволоження, регенерує кутикулу, перешкоджає випаровуванню вологи та сплутуванню волосків, розчісування та укладання стануть значно легшими, повертає м'якість та еластичність;

Олія Ши. Глибоко зволожує волосся, захищає пасма від агресивного впливу сонця, відновлює структуру та дарує здоровий природний блиск.

Спосіб використання: Рівномірно розподіліть невелику кількість маски на чисті вологі пасма. Залишіть діяти на 5 хвилин. Добре змити теплою водою. Рекомендуємо використовувати 1-2 рази на тиждень.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары