Все категории
Добавить товар

Фарба індійська натуралтна хна chandi світло-коричнева 100г

312 грн
Описание

Виробник: Chandi
Тип засобу: Фарба
Кілька примірників у наявності

Фарба Chandi Herbal
Вага: 100грамів
Колір: світло-коричневий

Лікувальна індійська фарба Chandi на основі натуральної очищеної хни та цілющих індійських трав, прекрасно забарвлює волосся в насичений натуральний колір, при цьому надає лікувальну дію на них. Фарба не сушить волосся та шкіру голови, запобігає появі лупи. Лікувальна фарба Chandi ідеально підходить для вагітних і жінок, що годують, а також для людей схильних до алергії. При регулярному використанні стан волосся покращується, волосся швидше росте, набуває здорового сяйва і блиску, тому що до складу фарби Chandi входять виключно лікувальні індійські трави. Фарба дуже економічна та проста у використанні. Однієї упаковки вистачає в середньому на 3 – 5 фарбування (для волосся середньої довжини). Кількість сивини менше 10 -15%

Спосіб застосування:

Використовувати фарбу дуже просто та економічно. Однієї упаковки достатньо від 3 до 5 фарбувань (довжина до плечей), залежно від густоти волосся.
Час фарбування від 2 до 3 годин.
У комплекті з фарбою слід інструкція із застосування, але ми можемо запропонувати альтернативний спосіб використання, взятий вже з досвіду клієнтів. Беремо фарбу, змішуємо з теплою водою і залишаємо на 2 години (можна більше, але колір буде темніший), потім додаємо ще трохи води щоб розбавити фарбу, так як вона загусне і наносимо на чисте вологе волосся на 2 години. Колір буде більш насиченим.

Склад:

Індійська хна вищого ґатунку, індігофера, амла, еклипта алба, азадирахта індійска

Лікувальна фарба для волосся Chandi ідеально підходить вагітним і жінкам, що годують грудьми, а також людям, схильним до алергії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары