Все категории
Добавить товар

Шампунь для волосся з протеїном, кератином та колагеном rain

219 грн
Описание

Виробник: Rain
Тип засобу: Шампунь
Кілька примірників у наявності

Кератиновий колагеновий шампунь Rain призначений для надання додаткового об’єму вашому волоссю. Формула з колагеном і гідролізованим кератином допоможе зменшити випадіння волосся і зробити його міцнішим, одночасно забезпечуючи належне живлення. Шампунь багатий протеїном, аргановою олією та активними речовинами, які відмінно живлять волосяний фолікул. Продукт відчутно пом’якшує ваші локони та полегшує укладання. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики:
Бренд: Rain
Виробник: Rain Kozmetik
Вага: 500 мл
Країна виробництва: Туреччина

Застосування:
Для зовнішнього використання. Спочатку ретельно змочити шкіру голови та волосся теплою водою. Нанести невелику кількість шампуню на шкіру голови та помасажувати до утворення піни. Потім нанести шампунь по всій довжині волосся, приділяючи найбільшу увагу шкірі голови. Дбайливо промити волосся та шкіру голови.

Застереження:
Уникати контакту зі шкірою та очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в сухому, прохолодному та добре провітрюваному місці. Не зберігати під прямими сонячними променями або за температури нижче 0˚C або вище 35˚C. Тримати у щільно закритій оригінальній тарі подалі від дітей. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад: вода, кокоїл ізетіонат амонію, гліцерин, децил глюкозид, лаурилсульфат амонію, кокамід МЕА, ПЕГ-120 метилглюкози діолеат, диметиконол (та) ТЕА-Додецилбензенсульфонат, квартеніум-80, адипат ді-ППГ-2 мірет-10, амодиметикон, полікватерніум-22, арганова олія, віддушка, аргінін, гідролізований кератин, гідантоїн ДМДМ, полікватерніум-10, гуар гідроксипропілтримонію хлорид, пантенол (провітамін В5), екстракт квітів ромашки римської, токоферол (вітамін Е), ПЕГ-12 диметикон, бензоат натрію, молочна кислота.

Стать: унісекс.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
lesya378
lesya378
Супер-продавец
Тернополь
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары