Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Поживна арганова олія для волосся laikou morocco hair essenti

50 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Олія

Опис

Поживна арганова олія для волосся Laikou Morocco Hair Essential Oil неабияк збільшує світловідбивну здатність волосся, надаючи йому здорового інтенсивного блиску. Тонча повітропроникна плівка утримує вологу всередині волосся, перешкоджаючи його пересиханню. Захищає від несприятливих впливів довкілля. 

Олія аргани є унікальним продуктом, який не має аналогів. Завдяки своїм чудодійним властивостям, олія аргани займає найвищу позицію серед інших рослинних олій, вважається однією з найпопулярніших природних засобів для догляду за волоссям у всьому світі! Олія аргани зміцнює волосся, обволікаючи кожну волосину, створює захисний бар'єр, що запобігає згубному впливу високих температур і ультрафіолету. 
Олія необхідно увімкнути в догляд за волоссям, якщо волосся часто висушується феном, фарбується, завивається, рівнюється за допомогою праски або плойки. Олія прибирає посічені кінчики, відновлює структуру волосся, глибоко живить і зволожує волосся. Регулярний догляд за фарбованим волоссям допоможе зберегти колір, м'якість, блиск волосся. 
Завдяки своїм унікальним властивостям відновлює навіть сильно пошкоджені, сухі локони, насичуючи їх усіма необхідними речовинами. Легка текстура дає змогу рідині швидко вбратися, не залишаючи водночас жирного блиску та засаленості шевелюри. 
Олію можна додавати в фарбу для волосся, це сприятиме рівномірному та м'якшому її нанесенню, або використовувати як кондиціонер після фарбування. У результаті колір довше протримається на волоссі, збереже свою яскравість і насиченість. Ідеально підходить для сухого тьмяного волосся, волосся після процедури фарбування, освітлення або хімічної завивки. 

Основні інгредієнти:

Арганова олія працює зсередини, зміцнюючи волосся на всій довжині! Олія аргани є унікальним продуктом, який не має аналогів. Завдяки своїм чудодійним властивостям, олія аргани займає найвищу позицію серед інших рослинних олій, вважається однією з найпопулярніших природних засобів для догляду за волоссям у всьому світі! Олія аргани зміцнює волосся, обволікаючи кожну волосину, створює захисний бар'єр, що запобігає згубному впливу високих температур і ультрафіолету.

Спосіб застосування:

Розітріть необхідну кількість олії в долонях, нанесіть олію на вологе волосся на всій довжині, уникаючи коренів до повного висихання. Особливу увагу приділити кінчикам.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары