Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Кондиціонер для гладкості неслухняного волосся redken smooth lock

420 грн
Описание

Виробник: Redken
Тип засобу: Кондиціонер

Власниці неслухняного волосся відтепер можуть бути спокійні: унікальний кондиціонер для гладкості пасом був представлений американським брендом Redken. Продукція цього виробника – це товари високої якості, дія яких неймовірно ефективна під час регулярного застосування. Кондиціонер з інноваційною системою-догляд IPN впливає на структуру волосся, відновлюючи його зсередини.

Завдяки унікальній технології Heat Fuse Complex продукт зволожує, живить і пом'якшує локони, покращуючи їхній стан. У складі кондиціонера міститься цінна олія мигдалю, яка дарує волоссю неймовірний блиск і приголомшливу гладкість. Засіб полегшує розчісування пасом, запобігає утворенню посічених кінчиків волосся та їхній ламкості. Redken Smooth Lock Conditioner легко впорається навіть з недисциплінованими пасмами, допомагаючи надати волоссю розкішний блиск і здорове сяйво.

Спосіб застосування: використовувати після шампуню Redken Smooth Lock Shampoo. Нанести кондиціонер Redken Smooth Lock на вимите і добре віджате волосся, рівномірно розподіляючи за всією довжиною, промасажувати, змити і приступити до укладання. Для інтенсивнішого відновлення використовуйте розгладжувальну маску Smooth Lock Butter Silk 1-2 рази на тиждень.

Призначення: відновлення, зволоження, пом'якшення, розгладження
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: неслухняне, пошкоджене, сухе
Країна ТМ: США
Зроблено в: США

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
redli...
redlineline633019
Киев
0% выполненных заказов
Был

Похожие товары