Все категории
Добавить товар

Mixderm миксдерм крем бетаметазон дерматит екзема 30 г єгипет

525 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Інші вироби

Mixderm Миксдерм крем Бетаметазон дерматит екзема 30 г Єгипет

Склад:
Кожен грам крему містить:
Бетаметазон 0,5 мг
Гентаміцин 0.1 мг
Толнафтат 10 мг
Кліохінол 10 мг

Допоміжні компоненти:
Хлоркресол, тексофор, цетистериловий спирт, петролатум, натрій біфосфат, мінеральна олія, натрій гідроксид і вода очищена.

Властивості:
Комбінований препарат для зовнішнього застосування.

Міксдерм поєднує в собі протизапальний, протисвербіжний, протиалергічний та антиексудативний ефект глюкокортикостероїдів бетаметазону дипропіонату з протигрибковою активністю толнафтату та широкою антибактеріальною дією гентаміцину сульфату.

Гентаміцин є антибіотиком широкого спектра дії з групи аміноглікозидів. Діє бактерицидно і забезпечує високоефективне місцеве лікування первинних і вторинних бактеріальних інфекцій шкіри. Активний щодо грамнегативних бактерій: Pseudomonas aeruginosa, Enterobacter aerogenes, Escherichia coli, Proteus vulgaris і Klebsiella pneumoniae; грампозитивних бактерій: Staphylococcus aureus (коагулаза-позитивні, коагулаза-негативні та деякі штами, що продукують пеніциліназу).

Показання:
Дерматози, ускладнені інфекціями, спричиненими чутливими до препарату збудниками, або за підозри на такі інфекції, у т.ч.:
✔ простий та алергічний дерматити;
✔ атопічний дерматит (у т.ч. дифузний нейродерміт);
✔ обмежений нейродерміт;
✔ екзема;
✔ дерматомікози (дерматофітія, кандидоз, різнокольоровий лишай), особливо в разі локалізації в паховій ділянці та великих складках шкіри.
✔ Простий хронічний лишай (обмежений нейродерміт).

Спосіб застосування та дози:
Препарат призначений для зовнішнього застосування.

Крем слід наносити тонким шаром на всю уражену поверхню шкіри та навколишню тканину 2 -3 рази/добу. Для забезпечення ефективності лікування препарат Міксдерм® необхідно застосовувати регулярно. Тривалість терапії залежить від розміру та локалізації ураження, а також від реакції пацієнта.

Якщо клінічне поліпшення не настає після 3-4 тижнів лікування, це може слугувати приводом для уточнення діагнозу.

Протипоказання:
✔ туберкульоз шкіри;
✔ шкірні прояви сифілісу;
✔ вітряна віспа;
✔ простий герпес;
✔ шкірні поствакцинальні реакції;
✔ підвищена чутливість до компонентів препарату.

З обережністю слід застосовувати препарат під час вагітності (особливо у І триместрі), у дітей віком від 2 років, для тривалого лікування, на великих ділянках шкіри або при порушенні цілісності шкірних покривів, при використанні оклюзійних пов'язок (особливо у дітей).

Запобіжні заходи:
Препарат Міксдерм® не призначений для застосування в офтальмології.

Тривале місцеве застосування антибіотиків іноді може призводити до зростання резистентної мікрофлори. У цьому випадку, а також при розвитку подразнення, сенсибілізації або суперінфекції на тлі лікування препаратом Міксдерм®, лікування слід припинити та призначити відповідну терапію. Спостерігалися перехресні алергічні реакції з аміноглікозидними антибіотиками.

Будь-які побічні ефекти, що зустрічаються при застосуванні системних кортикостероїдів, включаючи пригнічення функції кори надниркових залоз, можуть спостерігатися і при місцевому застосуванні кортикостероїдів, особливо у дітей.

Системна абсорбція кортикостероїдів або гентаміцину при місцевому застосуванні буде вищою, якщо лікування буде проводитися на великих ділянках шкіри або при використанні оклюзійних пов'язок, особливо при тривалому лікуванні або при порушенні цілісності шкірних покривів. Необхідно уникати нанесення гентаміцину на відкриті рани та на пошкоджену шкіру. В іншому разі можлива поява побічних ефектів, характерних для гентаміцину при його системному застосуванні. Слід дотримуватися відповідних запобіжних заходів у таких випадках, особливо при лікуванні дітей.

При тривалому застосуванні препарату його відміну рекомендується проводити поступово.

Побічні ефекти:
Місцеві реакції: дуже рідко - відчуття печіння, еритема, ексудація, порушення пігментації, свербіж.

Побічні реакції, що трапляються при застосуванні місцевих кортикостероїдів (особливо при застосуванні оклюзійних пов'язок): відчуття …

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары