Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Шунгітове мило

150 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Мило ручної роботи на основі шунгіту, зроблене в Казахстані.
Екологічно чистий продукт, не містить нафтохімії та інших хімічних елементів. Мило містить: 1) найпотужнішу протипаразитарну основу — 25 трав, зібраних у передгір'ях Алатау (Тянь-Шань); 2) найсильніший у світі природний антиоксидант — фулерен (у 100-1000 разів перевершує інші) сприяє регенерації (оновлення і відновленню) клітин і тканин, уповільнює старіння. Мило виготовлене з натуральних олій і жирів за старовинною традиційною технологією, містить максимум корисних поліненасичених і насичених жирних кислот, які необхідні для утворення мембран клітин і нервових волокон на всій поверхні шкіри. Олії містять у собі соєву олію, вітаміни груп А, Д, Е, натуральний Альфа, Бета, Гамма та Дельта, що сприяє вилікуванню різних розладів шкіри. Мило з французьким ароматом із Парижа.Екологічно чисте мило Shungite Way має лікувальний ефект, впливаючи на клітинний рівень, прискорює епітелізацію шкіри, водночас відбувається оновлення епідермісу та уповільнюється процес старіння шкіри.

Мило виготовлене на основі води, настояної на шунгіті, так само до складу мила входять 25 лікувальних трав Алтая, натуральні олії виробництва Франції та Голландії, не містить нафтопихії та інших хімічних елементів, за старовинною традиційною технологією султанов.

Застосування мила чинить на організм людини протизапальну, бактерицидну, антисептичну, протиалергенну та імуностимулювальну дію.

Мило розв'язує такі проблеми:
*Дерматологічні (шкірні) захворювання — нейродерміти, псоріаз, екземи, мікози, вугрові висипки (акне), різні висипки тощо.
*Алерген, алергічні дерматити (роздразнення шкіри);
*Облиски, (алопеція), лупа, свербіж, себорея, посічені/ломке волосся;
*Порізи, рани, укуси, розсмоктує післяопераційні шви, шрами;
*Гіпергідроз ніг (поживність ніг і неприємний запах) і грибкові захворювання ніг;
*Зовнічені/печивкові пігментації, веснянки, папіломи та ін;
*Гінекологічні, урологічні, проктологічні (геморой).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
0988908493
0988908493
Обухов
Была

Похожие товары