Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Спіруліна порошок з швеції, органічна 250г

250 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип виробу: Інші вироби

Спіруліна у порошку.
Спіруліна - одна з найдавніших мікроводоростей, яка росте в природі росте в озері Ченхай в Китаї. Складається вона з синьо-зелених ниток спіралевидної форми, звідси і походить назва. Сушать водорості за технологією «органік» при температурі 40 ˚С. Спіруліна у вигляді порошку схожа за консистенцією на пил. Продукт має рибний запах і смак, присутні нотки грибів і горіхів.

Застосування. Спіруліну у вигляді порошку приймають за 15-20 хвилин до основного прийому їжі. Вживають 5-10 грамів на день (5 грамів - чайна ложка з гіркою). Спіруліну змішують з соками, свіжими фруктами або першими стравами (за температури не вище 40 ˚С).

Користь. У спіруліни містить 2000 корисних речовин необхідних для здоров'я людини. Унікальний продукт кількістю білка, бета-каротину, фикоцианина і вітаміну В12, їх більше в ньому, ніж в будь-якому іншому рослині світу. Коефіцієнт засвоюваності спіруліни в організмі більше ніж на 90%. При вживанні натурального продукту нормалізуються травлення, очищається організм, поліпшується пам'ять і зір. До складу входять поліненасичені жирні кислоти, які є джерелом енергії. Дует гамма-ліноленової кислоти і вітаміну Е надають омолоджуючий ефект. Показано застосування спіруліни при фізичних і розумових навантаженнях. Користується популярністю у веганів і вегетаріанців.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный