Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Вітамін a, 25 000 мо, 250 капсул

490 грн
Описание

Виробник: Now Foods

Сідкова ціна діє тільки під час оформлення замовлення безпосередньо зі мною. Оскільки ізі бере велику комісію, під час оформлення замовлення.

Вітамін А, або ретинол — життєво необхідний для нашого організму. Він відповідає за здоров'я очей, імунну систему та впливає на синтез білків. Особливо він корисний для вагітних жінок, оскільки відіграє чималу роль у рості та розвитку плода.

Споживання вітаміну А знижує ризик захворюваності на рак, особливо на рак легенів.

Він покращує зір. Печінка, яка є одним із найкращих джерел вітаміну А, здавна вживали як засіб проти «курячої сліпоти».

Ретинол забезпечує стійкість до бактеріальних, паразитарних і вірусних інфекцій.

Вітамін А має антиоксидантну дію: він здатний взаємодіяти з вільними радикалами, завдяки чому зберігає молодість організму.

Цей вітамін необхідний для здоров'я шкіри: від нього залежить синтез ферментів епітеліальних тканин, що запобігають відмиранню клітин шкіри. Також завдяки йому тканини епітелію можуть повноцінно відновлюватися, тому їх містять у комплексне лікування практично всіх шкірних захворювань — псоріазу, акне тощо. У разі ран, опіків та інших пошкоджень вітамін A прискорює регенерацію шкіри.

Рекомендації щодо застосування

Вживати по 1 капсулі на день під час їди.

Інгредієнти

Капсула [швидкий желатин (без ГЕКРС), гліцерину, вода] й органічна оливкова олія першого холодного пресування.

Містить рибу (тріска, сайда, пікшу, мінтай).

Під час виробництва не використовуються дріжджі, пшениця, глютена, соя, кукурудза, молоко, яйця та молюски. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный