Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Натуральна косметика

100 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Пропоную вашій увазі органічну косметику від провідного українського бренду - HILLARY COSMETICS.
Щоб ознайомитись з продукцією, переходьте за посиланням https://cpa.**************************
Чому саме HILLARY COSMETICS?

Тільки натуральний склад.
У виробництві продукції Hillary Cosmetics ми використовуємо виключно натуральні компоненти від провідних виробників і постачальників органічних косметичних інгредієнтів з Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, Данії, США та ін.
Ми дотримуємося суворих правил корисності та натуральності, тому в нашій косметиці ви не знайдете продуктів нафтопереробки, силіконів, синтетичних ароматизаторів і барвників, а також інших шкідливих компонентів.

Інновації і результат від використання.
Ми прискіпливо шукаємо ультрасучасні, інноваційні розробки в сфері косметичних інгредієнтів, тому що саме такі компоненти та власні працюючі формули дають нам можливість створювати органічну косметику, яка діє і показує очікуваний результат при використанні.

Яскраво, популярно!
Ми популяризуємо не тільки бренд Hillary Cosmetics, але і органічне усвідомлене споживання, застосовуючи яскравий дизайн і позиціонування, а також маркетингові канали, такі як робота з понад 5000 інфлюенсерів. Завдяки цьому вам захочеться купити і спробувати натуральне, органічне, стати ближче до природи і поліпшити своє здоров'я.

Mаde in Ukraine.
Ми створюємо в Україні продукт за найінноваційнішими рецептурами, на найновітніших технологічних компонентах, які тільки доступні у світі. Ми робимо аналогічну і часто перевершуючу за якістю дорожчі  імпортні аналоги косметику. Ми віримо, що наша праця і праця наших колег по індустрії через кілька років зробить бренд Mаde in Ukraine престижним і популярним у всьому світі.  Косметика Hillary вже експортується в 11 країн світу, у тому числі Ізраїль і Тайвань.

COSMOS NATURAL і COSMOS ORGANIC.
Більшість компонентів, що використовуються у виробництві продукції Hillary Cosmetics, мають сертифікати ECOCERT і COSMOS Standard.  Це підтверджує те, що у виробництві косметики використовуються тільки натуральні і високоякісні інгредієнти.  Якість продукції для нас завжди на першому місці.
 
Тому, якщо ти хочеш розпочати правильний догляд за своєю шкірою, а також користуватися лише якісною і натуральною продукцією, переходь за посиланням та оформляй замовлення❤️Отримуй подарунки і бери участь у розіграшах.
Полюби себе разом з Hillary Cosmetics і світ відповість взаємністю💕

За будь-якою детальною інформацією, звертайтесь у DIRECT❤️

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец

Похожие товары