Все категории
Добавить товар

Betaderm cream 30g крем від псоріазу й екземи єгипет

250 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Інші вироби

Betaderm Cream 30g Крем від псоріазу й екземи Єгипет

Термін придатності до 07.2024 року.

Склад:

Кожних 100 г крему містить:

Бетаметазон 0.1 г

Допоміжні компоненти:

Катостерол, лаурил сульфат натрію, білий м’який парафін, монобазний натрію фосфат, хлорокрезол, пропіленгліколь, очищена вода, рідкий парафін.

Властивості:

Бетаметазон є синтетичним фторованим кортикостероїдом для застосування в дерматології і має сильну протизапальну, протисвербіжну та судинозвужувальну дію. Механізм протизапальної дії бетаметазону не до кінця вивчений. Прийнято вважати, що цей лікарський препарат зменшує запальні процеси шляхом пригнічення продукції простагландинів та лейкотрієнів внаслідок пригнічення активності фосфоліпази A2 та зменшення звільнення арахідонової кислоти з фосфоліпідів клітинних мембран. В результаті зменшуються гіперемія та ексудація в осередку ураження.

Показання:

Для лікування захворювань шкіри, що піддаються терапії кортикостероїдами, за наявності вторинної бактеріальної інфекції або ймовірності її розвитку:

-екзема;

-атопічний дерматит;

-нейродерміт;

-контактний дерматит (в т.ч. професійний);

-алергічний дерматит;

-Псоріаз;

-червоний плаский лишай;

-себорейний дерматит;

-ексфоліативний дерматит;

-Радіаційний дерматит.

Інфіковані дерматити, що розвинулися внаслідок укусу комах, корости та попрілостей.

Спосіб застосування та дози:

Препарат застосовують зовнішньо.

Крем наносять на уражену ділянку шкіри тонким шаром, злегка втираючи, 1-2 рази на добу. На ділянках з більш щільною шкірою (наприклад, лікті, долоні, стопи), а також місця, з яких препарат стирається легко, препарат можна наносити частіше, але не більше 4 разів на добу.

Необхідну частоту застосування повинен встановити лікар, орієнтуючись на тяжкість захворювання. У легких випадках застосування 1 раз/сут зазвичай є достатнім, при більш тяжких ураженнях може знадобитися частіше застосування.

Тривалість лікування залежить від ступеня вираженості, локалізації ураження та відповіді пацієнта на лікування. Під час лікування хронічних захворювань терапію слід продовжити протягом 3-7 днів після зникнення всіх симптомів. Тривалість лікування має перевищувати 2-4 тижнів.

Протипоказання:

підвищена чутливість до бетаметазону, або до будь-якої з допоміжних речовин препарату, або до глюкокортикоїдів;

-вітряна віспа;

-грибкові захворювання шкіри;

-вірусні інфекції шкіри (простий герпес, що оперізує лишай);

-відкриті рани;

-акне, розацеа;

-періоральний дерматит;

-атрофія шкіри;

-періанальний та генітальний свербіж;

вагітність (тривале лікування великих ділянок шкіри);

Запобіжні заходи:

Якщо при застосуванні препарату спостерігаються ознаки підвищеної чутливості або подразнення шкіри, пацієнту слід припинити лікування та звернутися до лікаря.

Побічні ефекти:

З боку шкіри та підшкірних тканин: печіння, свербіж, подразнення, сухість шкіри, фолікуліт, гіпертрихоз, стероїдні вугри, гіпопігментація, періоральний дерматит, алергічний контактний дерматит, телеангіектазія, мацерація шкіри, атрофія шкіри, стрії, пітниця, втор , депігментація волосся. Висипання, свербіж, набряк, еритема та інші ознаки подразнення шкіри.

Спосіб зберігання:

У сухому прохолодному місці за температури не вище 30 градусів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user317591
Товари з Єгипту
Киев
50% выполненных заказов
Была

Похожие товары