Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Дуолайф санвітал дитячий сироп sunvital duolife

690 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Натуральні препарати

Є в наявності.

Більше інформації тут:

https://lucishena7777.**********************************************************************************

Мова та валюту можна поміняти в правому верхньому кутку.

SunVital® Natural KIDS Formula — це початок лінії продуктів DuoLife Kids Formula, адресованої найменшим. Сироп містить натуральні рослинні інгредієнти й органічний цинк.

Спосіб застосування:
5 мл щодня перед їдою. У період сильного зниження резистентності (зниження імунітету) двічі на день по 5 мл перед їдою. Перед використанням щоразу струшуйте. Не перевищуйте рекомендоване дозування впродовж дня. Сироп призначений для дітей віком від 6 років. Щоб відміряти порцію, використовуйте мірну чашечку, що додається.

Червоний виноград є джерелом вітамінів B, E, K і каротину, а також містить цінні мінерали, як-от мідь, залізо, кальцій, магній, калій і бор. Вони підтримують імунітет організму та сприяють видаленню з нього токсинів.

Плоди ожини містять багато вітамінів, зокрема A, E, K, ніацин, рибофлавін і тіамін. Завдяки високому вмісту вітаміну C і елагової кислоти, вони допомагають підтримувати імунну систему. Ожина також є гарним джерелом антоціанів, які чинять багатоспрямовану біологічну активність, засновану переважно на антиоксидантних властивостях.

Шипшина містить у 30-40 разів більше вітаміну С, ніж знамениті цими властивостями цитрусові, завдяки чому він підтримує імунну систему та зміцнює організм. Крім того, він містить багато вітамінів: A, B, E і K, а також флавоноїди, які забезпечують правильне функціонування організму.

Мед підтримує організм у разі ослаблення імунної системи. Флавоноїди, що містяться в меді, сприяють мікробіологічному балансу в органах і тканинах. Мед допомагає посиленню антиоксидантної здатності організму.

Чорна бузина багата антоціанами, які допомагають правильному функціонуванню імунної системи. Вона також діє як антиоксидант, завдяки чому допомагає захистити тканини від дії вільних радикалів.

Плоди ацероли є джерелом добре засвоюваного натурального вітаміну C, вони також містять велику кількість провітаміну A, тіаміну та рибофлавіну. Ацерола є основним дієтичним джерелом антиоксидантів, які сприяють захисту від вільних радикалів. Вони допомагають зміцнити природний захист організму від окисного стресу.

SunVital® (Запатентована формула, отримана з інактивованих дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae/ органічний цинк) підтримує організм у правильному функціонуванні імунної системи, допомагає підтримувати оптимальний кислотно-лужний баланс і правильні когнітивні функції.

Африканська герань сприятливо впливає на функціонування дихальної системи в період підвищеної захворюваності застудою й інфекціями верхніх і нижніх дихальних шляхів. Стандартизований екстракт кореня африканської герані діє різноспрямовано, підтримуючи роботу імунної системи.

Насіння гарбуза є джерелом поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, С, Е, В2 і В6. Особливе значення мають останні два, які разом із вітаміном А підтримують організм у належному функціонуванні слизових оболонок і дихальних шляхів.

Часник є джерелом аліїну, який через фермент аліназу розкладається за допомогою продукту, стійкого до аліцину. Часник сприятливо впливає на дихальні шляхи, підтримує природну бактеріальну флору та сприяє кращому кровопостачанню коронарних судин.

Андрографіс метильчастий природно росте в Індії та Шрі-Ланці. Усі частини рослини гіркі, тому там його називають Маха-тикта, що SunVitalбуквально можна перекласти як «Цар Горічі». Основним активним з'єднанням є андрографолід, що належить до дитерпенів, що підтримує роботу імунної системи.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары