Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Описание

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Натуральні препарати

DuoLife Aloes - це природна підтримка здоров'я та краси. Склад біологічно активної добавки Aloes є ідеальною підтримкою для осіб, які шукають спосіб зберегти якомога довше молодий вигляд та життєву силу. Завдяки своїм очисним властивостям компоненти допомагають підтримувати організм у хорошому загальному стані.

Склад: сік алое з м'якоттю (Aloe vera), мед багатоквітковий, екстракт трави материнки звичайної (Origanum vulgare), регулятор кислотності - лимонна кислота.

25-50 мл один раз на день перед їжею. Перед кожним вживанням добре збовтати. Не перевищувати рекомендованої добової дози. Продукт не повинен використовуватися як заміна збалансованого харчування. Для правильного функціонування організму необхідне збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Харчова цінність 100 мл продукту: енергетична цінність 94 кДж/22 ккал; жири <0,1 г, у т.ч. насичені жирні кислоти <0,1 г; вуглеводи 5,3 г, у т.ч цукор 3,74 г; білок <0,3 г; сіль 0,038 г.

DuoLife Алое - це на 100 % натуральна біологічна добавка, створена для осіб, які піклуються про свій стан, життєві сили, молодий вигляд та гарну фігуру. Поєднання соку і м'якоті алое з медом та орегано для підтримки роботи шлунково-кишкового тракту та імунної системи, а також печінки та нирок.

Унікальна форма алое DuoLife Алое містить понад 200 активних речовин, які підтримують природні функції детоксикації організму. Завдяки високому вмісту антиоксидантів він не лише підтримує імунну систему, але й допомагає також у постачанні кисню до клітин шкіри, що сприяє збереженню її еластичності та сприяє уповільненню процесів старіння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары