Все категории
Добавить товар

Олія для кутикули ваніль

127 грн
Описание

Для догляду за нігтями та кутикулою ми підібрали унікальний склад, який зробить твою кутикулу м'якою і зволоженою вже після першого використання.

Олія жожоба: має заспокійливі, загоюючі та протизапальні властивості, а також зволожує шкіру та є природним антимікробним засобом.
Олія мигдалю: покращує стан ламких нігтів. Регулярне втирання цієї олії в нігтьову пластину та кутикулу усувають сухість, лущення та ламкість нігтів та сухість кутикули.
Оливкова олія: має пом'якшувальні, зволожуючі та антисептичні властивості. Вітаміни А і D, що містяться в олії, беруть участь в оновленні епідермісу, зменшують кількість ороговілих частинок шкіри та захищають від забруднень навколишнього середовища, а каротин - від впливу ультрафіолетових променів.
Касторова олія: глибоко проникає в шкіру і допомагає стимулювати вироблення колагену та еластину. Саме ці речовини відповідають за молодість, пружність та сяючий вигляд нашої шкіри.
Масляний екстракт алое: має загоювальну, протизапальну та регенеруючу дію. Збільшує вироблення колагену, який, як ми знаємо, відповідає за молодість Вашої шкіри.
Аромат ванілі дарує тобі найприємніші емоції від використання олії.

Спосіб нанесення: нанести на кутикулу та масажними рухами втерти в кутикулу олію та ніготь. Використовувати 2 рази на день щоденно.

Склад: олія жожоба, оливкова олія, олія мигдальної кісточки, рицинова олія, олія алое, ефірна олія ванілі.
Об'єм: 15 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Продавец
misspavlova
misspavlova
Харьков
0% выполненных заказов
Был