Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Килимок оздоровчий миттєвитний

300 грн
Описание

Виробник: Biomag
Тип виробу: Інші вироби

Кілька примірників у наявності

Магнітний килимок «Біомаг» рекомендується використовувати для зняття болю в м'язах, суглобах, хребті, для відновлення сил після напруженого розумового та фізичного навантаження, а також для зменшення впливу на організм стресових ситуацій. Регулярне використання магнітного килимка скорочує запальні процеси та знімає біль, активізує доставку кисню тканинам і покращує стан судин, сприяє підвищенню працездатності та імунітету, нормалізації сну та кровообігу, зменшенню жирових відкладень завдяки пришвидшенню обміну речовин у поверхневих тканинах. Магнітний ортопедичний килимок використовують під час лікування остеохондрозу, спондильозу, дископатії, м'язових болів грудного, поперекового та попереково-крижового відділів хребта, міжреберної невралгії, головного болю, пролежнів, комплексної терапії для лікування геморою.
Технічні характеристики
Габаритні розміри: 39*35 см. Килимок виготовлений зі щільної еластичної тканини триплекс (поліефір — 50%, пінополіуретан спінений 50%), для кріплення є еластичні гумки. Килимок містить 20 еластичних постійних магнітів, магнітна індукція становить 45±5 мТл.
Порядок застосування:
Килимок накладає магнітною стороною до тіла на поперековий, грудний або шийний відділ хребта або використовують під час роботи сидячи. Для релаксації та зняття напруження в м'язах рекомендується використовувати килимок під час роботи сидячи в офісі або вдома, у тривалих поїздках на машині або в літаку. Під час процедури верхній одяг рекомендується зняти.
Тривалість впливу від 30 хв до 3 годин і більше. Курс лікування від 10 до 20 процедур, з огляду на індивідуальний стан людини. Тривалість використання виробу залежить від важкості захворювання, індивідуальної стерпності організму та визначається самостійно за самопочуттям пацієнта. Виріб використовується багаторазово, оскільки зберігає свої властивості та після прання.
ПРОТИВОПОКАЗАННЯ:
- гострі порушення мозкового та коронарного кровообігу (гострий інсульт, інфаркт);
- захворювання, пов'язані з порушенням згортання крові;
- вагітність (будь-який термін);
- індивідуальна нестерпність;
- наявність імплантованого кардіостимулятора;
- злоякісні новоутворення в зоні впливу;
- відкриті рани.
ОБСЛУЖИВАНИЕ:
Поверхню виробу можна протирати злегка вологою тканиною або прати вручну нейтральним розчином мийних засобів або розчином мила за температури не вище ніж +40 °C без сильного тертя. Не віджимати, не викручувати. Сушити за кімнатної температури, далеко від нагрівальних приладів. Не прасувати праскою. Не піддавати дії прямого сонячного світла.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?