Все категории
Добавить товар

Аромат 111 від lineirr 30 мл

390 грн
Описание

Виробник: Lineirr
Тип парфумерії: Парфуми

Аромат №111 від Линейр

Baccarat Rouge 540 від Maison Francis Kurkdjian

Група ароматів:
східні, квіткові

Початкова нота:
Гіркий мигдаль, Шафран

Ноти серця:

Білий кедр, Єгипетський жасмин

Кінцева нота:
Деревні ноти, Мускус, Сіра амбра

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 — потрясающий аромат, который покорит сердце самого взыскательного гурмана. Удивительная композиция духов построена на оригинальных сплетениях древесных, ориентальных и цветочных аккордов, таящих в своем звучании манящую загадочность и соблазнительную пикантность. Обладатель такого парфюма будет чувствовать себя очень легко и уверенно, завораживая окружающих неописуемо магнетичным флером.

Вишуканий і гармонійно об'єднав приємну гірчинку і легку насолоду мигдальний аромат звучить в унісон з пряним і хвилюючим шафрановим соло, утворюючи інтригуюче і розкішне вступ. У серці парфуму криється хвойна свіжість білого кедра, яка доповнюється контрастним співом чаруючого і пристрасного єгипетського жасмину. Не менш полонить і елегантний шлейф витканий з глибини деревних нот, чуттєвості мерехтливої мускусу і землисто-морського чарівності сірої амбри.

Уваги!!!.  Всі аромати компанії Линейрр представлені в уніфікованих флаконах і йдуть під номером.Закуповуючи на заводі виробнику у Франції саму рідину і заливаючи в свої флакони, не витрачаючи гроші на рекламу, гучне ім'я кутюр'є і дорогий флакон економить до 85% ціни таким чином роблячи доступними для клієнта справжні французькі парфуми.

30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
27079
27079
Супер-продавец
Кривой Рог
91% выполненных заказов
Была

Похожие товары