Все категории
Добавить товар

Tom ford lost cherry eau de parfum

900 грн
Описание

Країна походження: США
Клас: ніша
Стать: для чоловіків, для жінок
Групи ароматів: східний
Характер аромату: квітковий
Ноти: боби тонка, ваніль, ветивер, вишня, жасмин-самбак, кедр білий, кориця, лікер, пачулі, перуанський бальзам, троянда турецька, сандал, слива, гвоздика, мигдаль гіркий

Tom Ford Lost Cherry Eau de Parfum Spray – аромат-унісекс, випущений знаменитим брендом у 2018 році. Як і в інших своїх парфумерних творіннях, в цьому Том Форд грає на об'єднанні протилежностей - невинності і хтивості, легкості і сили, грайливості і чуттєвості, це двоїстість і гармонія глянсового блиску зовні і стиглої солодким соком стиглої вишневої м'як. Девіз парфуму: «Соковитий. Привабливий. Ненаситний».
Lost Cherry – відкриття, що відображає вишневу досконалість: аромат стиглої чорної вишні, посилений вишневим лікером, відтінюється підступністю гіркого мигдалю. Серце вибухає запашними чуттєвими хвилями сиропу Griotte, турецької троянди та жасмину самбака. Несподіваний шлейф, в якому кондитерська насолода бобів тонка сусідить із сандаловим деревом, кедром і ветивером – фантазія, що перетворює флірт на пристрасть, і робить її ненаситною. Елегантний флакон кольору стиглої вишні служить гідним обрамленням цього гурманського аромату.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл
Продавец
andrjj.svs
Sv_shop
Хмельницкий
54% выполненных заказов
Был

Похожие товары