Все категории
Добавить товар

Тестер парфумована вода tom ford lost cherry (том форд лост черрі) 100 мл

1300 грн
Описание

Тестер парфумована вода Tom Ford Lost Cherry

(Том Форд Лост Черрі) 100 мл

Lost Cherry — парфуми класу люкс із східно-квітковим ароматом для жінок і чоловіків, випущені 2018 року американською модною маркою Tom Ford. Сміливий, насичений, спокусливий аромат присвячений густому кисло-солодкому запаху запашної наливної вишні, який дарує щасливий, радісний і сонячний літній настрій.
Аромат відкривається смачними фруктовими відтінками стиглої запашної вишні та солодкого вишневого лікеру в поєднанні з теплим горіховим нюансом гіркого мигдалю. Кисло-солодкий насичений акорд «зірки» парфумерної композиції — вишні — в обрамленні витончених квіткових відтінків алой оксамитно-пряної медової троянди та вишуканого, пристрасного білого жасмину наповнюють середні ноти композиції, сплітаючись у східному насиченому шлейфі з димними, гіркувато-солодкими акордами бобів тонка, пряно-деревними акцентами перуанського бальзаму й елегантними деревними відтінками ветиверу, сандалу та білого кедра.

TESTER — це демонстраційний варіант аромату, який не має абсолютно жодних відмінностей за якістю та стійкістю аромату від варіанту для продажу! Різниця між ними тільки в тому, що тестери випускаються в так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, відмінній від тієї, у якій випускаються флакони для продажу). Тому ціна тестера завжди набагато нижча.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?