Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Подарунковий набір косметики ручної роботи

709 грн
Описание

Подарунковий набір "Цитрусова феєрія"

До набору входить кокосова еко свічка ручної роботи з дерев'яним гнітом та ароматом цитруса в шоколаді. Додає затишку та не виділяє шкідливих речовин при горінні. Вага 210 грам

Вівсяне мило у формі снежинки з медом та ефірною олійкою апельсину солодкого додає новорічного настрою,  дуже ніжне до шкіри, але дбайливо очищує прибирає подразнення, не викликая сухості та не стягує шкіру, має дію м'якого скрабу.  Вага 100 грам.

Віск для кінчиків волосся,  який запаює пошкодженні та запобігає ламкості та січінню. Аромат дуже приємний суміш цитрусових та ванільної олій.  Це мастхев для сухого та пошкодженого волосся   простий та економний у використанні і просто незамінний для тих,  хто постійно користується феном та утюжком.

Крем-скраб для тіла. У складі накорисніщі  оліїї які чудово зволожують та добре живлять шкіру: мигдалю солодкого,  авокадо,  жожоба, ши,  кокосова. У якості абразивних частинок тільки цукор,  тому ідеально підійде навіть для сухої та чутливої шкіри.  Скраб сприяє оновленню шкіри,  тонізує та очищує. Вага 200 грам. Аромат це окрема історія, - суміш цитрусових +солодкого нотки шоколаду.  Приємний і теж дуже святковий.
Дополнительные характеристики:
Пол: Женский

Товар под заказ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Пол:
Для женщин

Похожие товары