Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Великий подарунковий бокс натуральної косметики

1089 грн
Описание

Що може бути краще ніж насолоджуватись якісною косметикою ручної роботи під свічку, яка доречі також абсолютно натуральна, екологічна та зроблена самостійно.

Великий бокс натуральної косметики, яка готується спеціально для Вас, з урахуванням всіх побажань щодо ароматів і кольорів.

В наборі 8 позицій:

1) кокосова свічка з дерев'яним гнітом, вона так тріскотить приємно, що немов шепоче щось чарівне. Створює затишок та уютну атмосферу. Вага 215 грам

2) два бурхливих пончика для ванни, вага кожного 85 грам. З пелюстками троянди, олійкою макадаміі, морською сіллю. Вони пом'якшують воду, очищують шкіру та надають відчуття свіжості, а ще знімають стрес та дуже круто виглядають.

3) крем-скраб для обличчя, з крихтою мигдалю, він до шкіри дуже ніжний, приємно очищує, має свіжий аромат. Об'єм 50 мл.

4) натуральний бальзам для губ шоколадний або кокосовий, на вибір, чудово зволожує, пом'якшує, заживляє тріщини, захищає від вітру та холоду, а ще зовсім не містить барвників, штучних ароматизаторів та консервантів, він максимально натуральний та неймовірний.

5) мило сніжинка з вівсянкою та медом. Воно чудово очищує, нічим не гірше гелю для душу. Має легкий ефект скраба. Вага 40 грам

6) чудові ароматні скраби-кульки, які неймовірно ароматні та більше схожі на цукерки, бо дуже ароматні та зварені на основі олійки макадамії, це щоб краще тонізувати та зволожувати шкіру. Вони підійдуть навіть для сухої та чутливої шкіри, і ще в одній банці можно міксувати декілька різних ароматів.

7) зволожуючий крем для тіла з легкої текстурою, гарно поглинається, дарує приємний аромат, прибирає шелушіння та сухість шкіри, заспокоює подразнену та чутливу, тому що зварен з нуля, з найкорисніших компонентів, аромат можна обрати будь який. Об'єм 100 мл.

Плюс подарункова коробочка з наповнювачем.
Дополнительные характеристики:
Пол: Женский

Товар под заказ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Пол:
Для женщин

Похожие товары