Все категории
Добавить товар

Spa-масажна свічка

150 грн
Описание

Масажні свічки: як працюють?

Що ж таке масажна свічка для тіла і рук? Масажна СПА свічка – особливий виріб, у якому віск під час нагрівання не просто плавиться, щоб потім повторно застигнути, але перетворюється на ароматне масло для масажу. Подібний ефект досягається за рахунок основи у вигляді соєвого воску. Через низьку температуру плавлення їм просто неможливо обпектися, за рахунок чого цей компонент і підходить для масажних процедур. Крім того, він має досконалу екологічну чистоту і не зможе послужити причиною алергії.

За застосування під час масажу відповідають такі компоненти, як ароматичні олії на органічній основі. Масажне масло, яке свічка перетворюється при нагріванні, застосовується для розслаблення шкіри на належному рівні. За рахунок його властивостей руки можуть вільно ковзати тілом, покращуючи процес кровообігу і знімаючи напругу з м'язів. Оскільки крем потрапляє на шкіру вже у розігрітому вигляді, це приносить особливий тип насолоди.

Принцип дії, який мають соєві масажні свічки, досить простий. При підпалюванні гноту через деякий час матеріал починає повільно розпалюватися. Коли віск дійде до консистенції, слід почати його потроху наносити на шкіру. До речі, для використання навіть не обов'язково задувати вогник. Часто продукція випускається зі спеціальними свічниками, оснащеними носиком, які легко використовуватиме виливання масажного гелю. Застосування подібних виробів здатне суттєво урізноманітнити інтимне життя. А з урахуванням того, що кожна масажна свічка для рук в каталозі Poetry Home має в своєму розпорядженні складну багатошарову ароматичну гаму, то такий ритуал однозначно стане особливим проведенням часу.

 

Переваги свічок для масажу та розслаблення

Одна з головних особливостей, яку мають дані свічкові вироби, полягає в їх універсальності. Незалежно від того, де вони використовуються – в СПА-салоні або в домашній обстановці, будь-хто зможе легко освоїти масажне розслаблення з цим продуктом. Крім цього, вони можуть похвалитися такими перевагами:

Безпека. Оскільки склад спеціалізованих продуктів не включає парафін, що застосовується у звичайних свічкових виробах, вони плавляться вже при 40 градусах за Цельсієм. Це означає, що в ході використання людина, що отримується масаж, не відчуватиме дискомфортні опіки, а виключно розслаблююче тепло.

Простота у застосуванні. З алгоритмом дій, що передбачає запалення гніту, вичікування деякого часу для її розплавлення та приміщенням теплого гелю на шкіру впорається будь-хто.

Користь здоров'ю. При моторошних нападах головного болю, втоми та зниженні м'язового тонусу сеанс масажу із застосуванням цих свічок допоможе отримати необхідний релакс.

Підходять для будь-якого типу шкіри. Масажне масло, що отримується таким чином, працює з будь-яким видом шкіри. У конкретних ситуаціях воно здатне не тільки зволожувати шкіру, але також повертати їй необхідний рівень пружності.

Багата різноманітність ароматів. Продукція Poetry Home загалом пропонує безліч видів домашньої парфумерії, і масажні аромасвічки не стануть винятком. Натуральна ароматична олія, що видобувається з інгредієнтів найвищої якості, ще довго зберігатиме на шкірі свій неповторний аромат.

За рахунок даних особливостей масажні вироби і набули такого поширення в останні роки. Будь-який сеанс домашньої ароматерапії з їх використанням завжди ставатиме очікуваною подією.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Продавец
ss18232
ss18232
Чортков
Была